BRANSYLVANIA NFTs bifează X DAY. PARIS – ediția inaugurală a seriei de conferințe anuale Elrond Network

0

Distileriile Bran – prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri digitale, Bransylvania NFTs, va fi prezentă la X Day.Paris, ediția inaugurală a seriei de conferințe anuale Elrond Network. În efortul de a extinde limitele actuale Web3, cei mai străluciți creatori și lideri din ecosistem se întâlnesc pentru a stabili noi obiective digitale.

Ce este Ziua X?

Trecutul, prezentul și viitorul unei călătorii remarcabile. Ediția din acest an este un eveniment de lansare, unul menit să redefinească utilitatea de bază și situațiile de utilizare ale blockchain-urilor, estompând, în același timp, liniile dintre mai multe domenii tehnologice, pentru a obține un moment unic și unificat în ceea ce privește impactul, relevanța și căile de adoptare. Întregul eveniment va provoca imaginația, pentru a explora și a vedea un viitor digital nou și îmbunătățit.

Așa cum îi spune și numele, evenimentul va avea loc în Franța, la Paris, în perioada 3-5  Noiembrie, 2022, în interiorul palatului Brongniart, acolo unde colecția BRANSYLVANIA NFTs va fi prezentată publicului european și nu numai, bifând un pas important în dezvoltarea brandului Distileriile Bran. Echipa Bransylvania NFTs se va reuni, alături de parteneri, oficiali guvernamentali și entuziaști, într-o experiență unică și memorabilă, care va rezona în întreaga sferă de Blockchains, conferința fiind un bun catalizator care va accelera creșterea comunității BRAN. De la evidențierea creatorilor care inovează, folosind tehnologia blockchain, până la discuții fructuoase despre utilitatea Elrond, DeFi, Metaverse, NFT și oportunități unice pentru membrii comunității, X Day.Paris prezintă ocazia ideală pentru brandul BRAN de a-și extinde orizonturile în Web3.

Distileriile BRAN – brand premiat la Gala Excelenței și Performanței 2022.

Distileriile Bran are un palmares bogat în spate, obținând distincții și medalii de aur pentru gustul inconfundabil și autentic al distilatelor românești. Astfel că, și anul acesta, prezența la Gala Excelenței și Performanței – eveniment cu renume și istorie de 11 ani, dedicată personalităților și proiectelor cu merite deosebite – a completat colecția de premii BRAN cu Premiul de Excelență pentru autenticitate, calitatea produselor tradiționale românești și premieră mondială în lansarea BRANSYLVANIA NFTs.

CEL MAI MARE BRANch DIGITAL VA AVEA LOC PE 20 NOIEMBRIE, 2022.

La doar 1 lună de la lansare, colecția BRANSYLVANIA NFTs a adunat peste 1500 de urmăritori pe pagina de Twitter și peste 500 de membrii pe canalul de Telegram, acolo unde se oferă suport și disponibilitate 24/24 și se anunță, în premieră, toate acțiunile proiectului. Mai mult, primii 1969 de colecționari care mintează un BRANSYLVANIA NFT vor primi o sticlă pictată manual, model unicat, marcând anul de lansare al brandului Distileriile Bran. Livrarea sticlelor se va face incepând cu 1 Noiembrie, iar cei care mintează până la 5 NFT-uri vor obține toate cele 5 sticle diferite ce formează colecția în ediție limitată, BRANSYLVANIA 1969.

Echipa BRANSYLVANIA NFTs nu se oprește aici cu dezvoltarea proiectului și anunță organizarea celui mai mare eveniment pentru comunitatea NFT & Crypto din România.
DIGITAL BRANch va avea loc pe 20 NOIEMBRIE anul acesta și promite să adune membrii comunității BRANSYLVANIA NFTs într-o locație exclusivistă, ce urmează să fie anunțată pe rețelele sociale Distileriile Bran, precum și dezvăluirea următorului pas major al proiectului, în cadrul aceluiași eveniment.

DIGITAL BRANch nu va fi doar un eveniment de socializare, ci și de conectare a comunității BRAN la cele mai înalte pulsații din inima Transilvaniei, reușind să coaguleze legăturile dintre membrii și întreaga echipă BRAN.

Cei care doresc să achiziționeze un BRANSYLVANIA NFT și să intre în comunitatea ’’spiritelor tari’’, au nevoie doar de aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond, urmând pașii de mintare:
Pasul 1: Descărcați și instalați aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumpărați sau depuneți minim 1 EGLD. Se poate folosi aplicația xPortal sau suma se poate transfera dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apăsați butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectați portofelul, semnați tranzacția și gata.

Prețul unui token digital este de 1 EGLD, însă cei norocoși pot beneficia de premiile în EGLD sau un Bransylvania NFTs, participând la giveaway-urile organizate săptămânal pe pagina oficială de Twitter BRAN Distilleries l NFT. Până acum, câștigătorii au beneficiat de premii foarte mari, pentru un proiect aflat la început de drum: 25 NFT-uri și 10 EGLD (valoare totală 500$).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *