At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca – News42day
16 July 2024

Tesla deschide încă un Tesla Center în România, în Cluj Napoca

0

Producatorul de mașini electrice Tesla continuă să se extindă în Europa cu locații fizice. Următoarea deschidere în România va fi în Cluj, unde momentan caută terenuri potrivite sau dealeri auto existenți, care pot găzdui un Tesla Center în acest oraș.

Tot anul acesta, pe lângă Tesla Center Cluj Napoca, compania va mai face o investiție într-o locație europeană, în zona Tricity, pe coasta Golfului Gdansk, la Marea Baltică, și anume în Polonia.

Cerințe pentru noul Tesla Center Cluj:

Tesla a făcut un anunț luna aceasta prin care solicită oferte de terenuri sau centre auto existente, care pot găzdui noul centru Tesla din Cluj.

  • dimensiunea terenului: peste 5.000 de metri pătrați;
  • dimensiunea clădirii: peste 1.500 de metri pătrați;
  • locuri de parcare: pentru 100 de mașini.

Acestea sunt cerințele Tesla pentru noile centre auto din Europa, indiferent de țară.

„Atenție, Cluj! Căutam reprezentanțe auto potrivite pentru un nou Tesla Center în Cluj-Napoca”, acesta este anunțul făcut de reprezentanții Tesla.

În România, producătorul american de automobile are un singur Tesla Center, în București, pe Splaiul Unirii nr 355, din sectorul 3. Aici există primul showroom și centru de service Tesla România.

În  Cluj-Napoca, Tesla are doar un hub cu 8 stații Supercharger (250 kW), disponibile 24/7, compatibilitate CCS. Acestea sunt amplasate pe strada Avram Iancu nr 492-500, Florești.

V-ar putea interesa și:

Primele stații Tesla Superchargers din România au fost deschise în anul 2021 și au fost gratuite până în 2023, când au devenit cu plată.

Compania are hub-uri Tesla Supercharger în 7 orașe din România: București,  Cluj, Constanța, Craiova, Pitești, Sibiu și Timișoara. Acestea sunt disponibile și mașinilor non-Tesla.

Noi hub-uri Tesla Superchargers vor fi deschise în:

  • Brașov
  • București (Pullman World Trade Center Piața Montreal 10),
  • Deva (Shopping City Deva Calea Zarandului 87),
  • Brăila (Brăila Mall Strada Principală 4, 817026 Vărsătura),
  • Satu Mare (Shopping City Str. Careiului 17).

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *