1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

0

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna septembrie, 2022.

Pentru a marca uriașul pas în lumea digitală, primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual în model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile BRAN.

BRANSYLVANIA NFTs este colecția oficială a Distileriilor Bran, formată din 11.000 de NFT-uri unice și lansată pe 20 septembrie, 2022, pe Blockchainul Elrond, în colaborare cu artistul Elvis Silistra. Primele 100 de NFT-uri au fost deja alocate sub formă de premii pentru colaboratorii implicați în proiect, dar și pentru fanii brandului, în concursurile organizate de Distileriile Bran pe pagina de Twitter a brandului – BRAN Distilleries l NFT.
Astfel, pasionații de artă digitală, care mintează un BRANSYLVANIA NFT de pe poziția 101 și până la numărul 2069, vor primi cadou și o sticlă personalizată BRAN.

Colecția aniversară este formată din 5 modele unicat și 5 culori diferite, care însumează 1969 de sticle pictate manual, reprezentând raritățile BRANSYLVANIA NFTs. Designul unic este dat și de elementele tradiționale, mistice și naturale, precum cazanele de cupru în care se distilează țuica și pălinca, munții și pădurile transilvănene sau butoaiele de lemn, ce țin la macerat fructele din care se obțin distilatele Familiei Bran.

Pentru cei care mintează un singur NFT, modelul de sticlă va fi ales aleatoriu, însă pentru deținătorii de la 2 NFT-uri în sus, modelul de sticlă va fi diferit, oferindu-se întreaga colecție de 5 sticle, pentru cei ce dețin 5 NFT-uri. Sticlele din colecția BRANSYLVANIA NFTs 1969 nu vor fi oferite cadou celor care obțin un NFT în urma concursurilor organizate sau cumpărării unui NFT de pe marketplace.

 

Croazieră pe Celebrity Cruises în Bahamas și inaugurarea filialei Bran în Miami.

Distileriile Bran este singura distilerie din Estul Europei prezentă și pe cea mai exclusivistă linie de nave de croazieră din lume, Celebrity Cruises, astfel că pasionații de NFT și fanii brandului se pot bucura și de alte beneficii, odată ce au achiziționat un BRANSYLVANIA NFT:
7 dintre deținători vor fi la bordul unei  croaziere de lux, în Bahamas, pe Celebrity Cruises și vor lua parte la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența brandului worldwide. Pe lângă beneficiile limitate în timp, fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro, precum și de reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

Mintarea unui BRANSYLVANIA NFT se face în 3 pași simplii.

Cei care doresc să achiziționeze un BRANSYLVANIA NFT și să intre în comunitatea ’’spiritelor tari’’, au nevoie doar de aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond, urmând pașii de mintare:
Pasul 1: Descărcați și instalați aplicația xPortal, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumpărați sau depuneți minim 1 EGLD. Se poate folosi aplicația xPortal sau suma se poate transfera dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apăsați butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectați portofelul, semnați tranzacția și gata.

Prețul unui token digital este de 1 EGLD, iar valoarea BRANSYLVANIA NFTs va crește direct proporțional cu dezvoltarea brandului BRAN și automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franța, Italia) America și Canada – cu discuții avansate și pentru piața asiatică.

CEL MAI MARE BRANch DIGITAL VA AVEA LOC PE 20 NOIEMBRIE, 2022.

Echipa BRANSYLVANIA NFTs nu se oprește aici cu dezvoltarea proiectului și anunță organizarea celui mai mare eveniment pentru comunitatea NFT & Crypto din România.
DIGITAL BRANch promite să adune membrii comunității BRANSYLVANIA NFTs într-o locație exclusivistă, ce urmează să fie anunțată pe rețelele sociale Distileriile Bran, precum și dezvăluirea următorului pas major al proiectului, în cadrul aceluiași eveniment.

Proiectul BRANSYLVANIA NFTs este în plină dezvoltare, iar comunitatea crește de la o zi la alta. Pentru cei curioși și însetați de informații, echipa BRANSYLVANIA NFT a deschis și un LIVE CHAT pe Telegram, acolo unde se oferă suport și disponibilitate 24/24.
Echipa BRANSYLVANIA NFTs își sfătuiește comunitatea să se alăture canalului de Telegram deoarece aici se întâmplă lucrurile cu adevărat și, tot aici, se vor anunța în premieră acțiuniile viitoare. În doar câteva săptămâni de la lansarea colecției de avatare digitale, s-au organizat deja o serie de concursuri de tip giveaway, în urma cărora câștigătorii au beneficiat de premii foarte mari, pentru un proiect aflat la început de drum:
25 NFT-uri și 10 EGLD (valoare totală 500$). Echipa BRANSYLVANIA NFTs promite concursuri recurente de acest gen, pe pagina oficială de Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *