WAM revoluționează jocurile cu Crypto și AI

0

WAM, World Arcade Machine. Fondată de duo-ul vizionar Daniel Tamas și Alex Rus, a câștigat rapid aprecieri ca o platformă Play2Earn premiată, bazată pe abilități, care revoluționează experiența de joc.

WAM este lider în experiențele de joc bazate pe AI. Cu accent pe împuternicirea utilizatorilor, unul dintre obiectivele WAM este de a permite jucătorilor să-și creeze propriile jocuri folosind tehnologia AI, diferențiind-o în industrie.

Puteti investi in tokeni WAM, prin: Tradesilvania , xPortal

În centrul său, WAM oferă un ecosistem captivant în care jucătorii se angajează în turnee antrenante pentru activele și statutul digital râvnit. Dar WAM nu este doar o altă platformă de jocuri; este un univers alimentat de jetoane guvernat de criptomoneda sa nativă, simbolul WAM.

Construit pe lanțul BNB (BEP-20) și MultiversX (ESDT-20), jetonul WAM servește drept sânge al ecosistemului, facilitând accesul fără probleme, recompensând activitatea jucătorilor și permițând proprietatea descentralizată a activelor digitale.

Cu o bază uimitoare de utilizatori de peste 3.6 milioane de utilizatori înregistrați, WAM s-a stabilit ferm ca o forță de luat în considerare în industria jocurilor de noroc. Succesul său de neegalat poate fi atribuit angajamentului său neclintit față de inovație și satisfacția utilizatorilor.

Dar poate cel mai convingător aspect al WAM este urmărirea neobosită a excelenței. Cu o serie de premii internaționale sub centură, inclusiv mai mult de cinci distincții prestigioase, WAM continuă să împingă limitele a ceea ce este posibil în industria jocurilor de noroc.

Viziunea sa este clară: crearea unei platforme în care tehnologia blockchain nu este doar o noutate, ci o parte integrantă și integrantă a experienței de joc. Cu listări pe burse majore precum Gate.io, Bitrue, Latoken, Pancakeswap și Xexchange, $WAM token este ușor accesibil utilizatorilor din întreaga lume.

Puteti investi in tokeni WAM, prin: Tradesilvania , xPortal

Despre WAM

WAM este o platformă Play2Earn premiată, bazată pe abilități, unde jucătorii concurează în turnee simple pentru active digitale și statut sau își creează propriul divertisment cu AI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *