At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Tigara electronica Elipse Vipercig la promotie! – News42day
14 July 2024

Tigara electronica Elipse Vipercig la promotie!

0
Tigara electronica Elipse Vipercig face parte din noua generatie de tigari electronice. Pentru cei interesati de acest model avem o reducere de 13%.

Tigara electronica Elipse Vipercig face parte din cea mai noua generatie de tigari electronice. Cu un design aparte, Tigara electronica Elipse Vipercig Lipstick este conceputa dintr-un material foarte placut la atingere. Are forma unei elipse si este realizata din componente de o calitate superioara fata de alte modele asemanatoare.

Principiul de functionare este asemanator cu cel al modelului Ego Tank. Tigara electronica dispune de un rezervor generos pentru lichid care nu trebuie incarcat prea des. Acest rezervor poate fi folosit o perioada indelungata.

Tigara electronica Elipse Vipercig are acumulatori de 350 de mAh, dublu in comparatie cu acumulatorii modelului de tigara electronica dse901. Poate satisface cu usurinta fumatorii de 1 pachet sau 1 pachet si jumatate pe zi.

Ca si consumabile la acest model, aveti nevoie de rezervoare si de atomizoare, care sunt disponibile pe site-ul nostru. Este disponibila pe culoare Rosie (metalizat, recomandata femeilor) si Neagra (recomandata barbatilor).

Cei care doresc sa achizitioneze un Kit Tigara electronica Elipse Vipercig beneficiaza de o reducere de 13% (45 de lei). In kit aveti incluse urmatoarele: 2 tigari electronice Elipse Vipercig (respectiv 2 baterii + 2 atomizoare), 1 incarcator USB + adaptor de priza, 5 rezervoare reincarcabile cu lichid, 1 capac special pentru sticluta cu lichid (cu varf pentru incarcarea facila), 1 lichid de 30 ml la alegere DEKANG sau Liqua Vipercig, toate impachetate intr-o cutie de cadou. De asemenea persoanele care fac comanda prin site-ul nostru se vor putea inscrie la programele de fidelizare ce ofera discounturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *