Costumul de baie cu sutien bandou, o alegere foarte la moda

0
Vara asta, cel mai in trend sutien pentru costumul de baie e cel de tip bandou. Fie ca e vorba de o banda dreapta peste sanii tai, fie ca e vorba de un sutien sub forma unui opt culcat, bandoul e supersexy si trebuie neaparat inclus in tinuta ta de plaja.

Sutienul bandou poate sa vina simplu sau la pachet cu o bretea subtire pe care sa o porti pe dupa gat. Arata mai bine si chiar avantajeaza bustul mic sau mediu. Atentie: bustul mare are nevoie de un model cu mai multa sustinere!

Magazine recomandate de catre noi:
Astratex.ro ; 24shop.ro ; StoreFashion.ro ; Fashion-Star.ro ; 3suisses.ro ; formfit.ro ; 4passion.ro

Breteaua iti va fi de folos mai ales in momentele in care intri in apa. Te va ajuta sa pastrezi sutienul pe tine cat timp inoti sau te joci.

Alege variante colorate, in dungi si cu imprimeuri vesele care sa-ti puna in evidenta bronzul. In partea de jos poarta bikini legati in parti sau un model simplu. Fusta speciala de plaja e o alegere buna, daca esti mai plinuta in partea de jos.

Sutienul bandou e celebru inca din anii `40 si, dupa o puternica reintoarcere in anii `80, revine si astazi, cu forme si imprimeuri noi si sexy, iata ce gasesti prin magazine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *