LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 27, 2020

Tigari electronice si femei

Numarul femeilor care renunta la tigara obisnuita cu tutun in favoarea tigarii electronice este din ce in ce mai mare. Chiar si vedetele de la Hollywood folosesc tigara electronica ca substitut pentru produsele traditionale cu tutun.

Kate Moss, Katherine Heigl sau Nikki Reed sunt doar cateva dintre vedetele care au fost vazute “vaporizand” tigari electronice.

Exista o serie de motive pentru care femeile inlocuiesc tot mai des tigarile obisnuite cu varianta electronica.

In primul rand, tigara electronica este mult mai sigur de folosit in preajma copiilor. Cei mici sunt mult mai afectati de fumatul pasiv decat adultii, iar acest lucru duce la infectii respiratorii, astm si alte afectiuni cu consecinte grave. Insa, cu ajutorul tigarilor electronice, copiii nu mai sunt supusi fumatului pasiv si substantelor nocive din tutun.

In al doilea rand, femeile isi doresc sa arate bine in orice situatie si au grija de pielea lor. Produsele obisnuite pe baza de tutun ingalbenesc dintii, imbatranesc pielea si favorizeaza aparitia ridurilor. Insa, cu ajutorul tigarilor electronice, toate aceste riscuri sunt eliminate.

Unele tigari electronice sunt imbunatatite cu un cocktail sanatos de vitamine si conenzima Q10, care stimuleaza calitatea pielii. In plus, hainele isi vor pastra parfumul placut.

In al treilea rand, femeile care fumeaza tigari electronice sunt mult mai atragatoare pentru barbatii care nu suporta fumul de tigara. Tigarile electronice nu produc fum, astfel ca respiratia nu este urat mirositoare.

Un alt lucru care conteaza pentru femei este impactul tutunului asupra mediului inconjurator. Astfel, aleg varianta eco si mai putin nociva.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT