23 July 2024

Peter Ebdon a castigat finala UK Championship

0

Peter Ebdon l-a invins in finala UK Championship pe Steven Hendry, dupa un meci in care ambii jucatori au fost extrem de nervosi si au comis enorm de multe greseli nefortate. Englezul Peter Ebdon a invins cu 10-6, dupa ce fusese condus in debutul partidei cu 3-1.

Englezul a reusit sa profite de forma deceptionanta a scotianului Steven Hendry, care a recunoscut la final ca a prins o zi slaba. „Am jucat bine in turneu pana acum, si imi pare rau ca nu am continuat forma buna si in acest meci”, a declarat Hendry.

Peter Ebdon a fost extrem de emotionat dupa ultima lovitura, declarand cu lacrimi in ochi ca este extrem de fericit pentru victorie. „Dedic meciul familiei mele”, a spus Ebdon.
Cu aceasta victorie, Ebdon a ajuns la cel de-al cincilea succes in intalnirile directe cu Hendry, scotianul castigand 14.

UPDATE: Felicitari cititorului HotNews.ro Chib(l)itz, care a rezumat perfect finala UK Championship. “Meciul nu a avut istoric decat in prima repriza, dupa care Hendry ne-a deceptionat pe toti. Felicitari lui Ebdon care are meritul ca a fost acolo sa prinda prajitura care a cazut de pe masa…

HotNews.ro, 18 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *