LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 18, 2021

Peter Ebdon a castigat finala UK Championship

Peter Ebdon l-a invins in finala UK Championship pe Steven Hendry, dupa un meci in care ambii jucatori au fost extrem de nervosi si au comis enorm de multe greseli nefortate. Englezul Peter Ebdon a invins cu 10-6, dupa ce fusese condus in debutul partidei cu 3-1.

Englezul a reusit sa profite de forma deceptionanta a scotianului Steven Hendry, care a recunoscut la final ca a prins o zi slaba. „Am jucat bine in turneu pana acum, si imi pare rau ca nu am continuat forma buna si in acest meci”, a declarat Hendry.

Peter Ebdon a fost extrem de emotionat dupa ultima lovitura, declarand cu lacrimi in ochi ca este extrem de fericit pentru victorie. „Dedic meciul familiei mele”, a spus Ebdon.
Cu aceasta victorie, Ebdon a ajuns la cel de-al cincilea succes in intalnirile directe cu Hendry, scotianul castigand 14.

UPDATE: Felicitari cititorului HotNews.ro Chib(l)itz, care a rezumat perfect finala UK Championship. “Meciul nu a avut istoric decat in prima repriza, dupa care Hendry ne-a deceptionat pe toti. Felicitari lui Ebdon care are meritul ca a fost acolo sa prinda prajitura care a cazut de pe masa…

HotNews.ro, 18 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT