LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Mary J. Blige a castigat 9 Premii Billboard

Mary J. Blige a dominat anul acesta la Billboard Music Awards, care s-a desfasurat pe 4 decembrie la Las Vegas, albumul sau de revenire “The Breakthrough” aducandu-i divei R&B diva 9 premii.

Luni seara, cantareata, in varsta de 35 de ani, a primit titlul de “Artista R&B/Hip-Hop a anului”, “Cea mai buna cantareata R&B a anului” si premiul pentru “Cel mai bun album R&B/Hip-Hop al anului”.

Albumul “The Breakthrough” a ocupat pozitia intai, dupa ce a debutat la Billboard in decembrie 2005 si s-a vandut in peste 2,6 milioane de exemplare de atunci. Blige a declarat ca atins deja culmea carierei sale si ca a indurat mult pentru a ajunge aici.

“Am realizat ca daca nu ma iubesc eu pe mine, atunci nimeni nu o va face. Nimeni nu ma va iubi mai mult decat ma iubesc eu.”, a declarat Blige.

Chris Brown, in varsta de 17 ani, a castigat 3 premii, printre care “Debutantul anului” si “Cel mai bun cantaret al anului”.
“Am 17 ani! Este o nebunie, nu-mi vine sa cred.”, a declarat Brown. “Mama mea inca ma mai controleaza. Imi spune sa duc gunoiul, sa-mi curat camera, stiti cum e.”, a adaugat el.

“Nu-mi mai simt picioarele! Este fenomenal!”, a spus Rihanna, care a primit titlul de ”Cea mai buna cantareata prezenta la premiile din acest an”. “Aceasta a fost o categorie, cu adevarat, tare.”
Janet Jackson a deschis spectacolul, salutand atat generatia trecuta, cat si pe cei noi.” Cantareata a interpretat piesele “The Pleasure Principle”, “So Excited” si un single de pe albumul scos in acest an, “20 Y.O”.

Albumul “Some Hearts” a lui Carrie Underwood, a castigat premiile “Albumul Country al anului” si “Albumul anului. Castigatoarea din “American Idol” a fost numita “Cea mai buna cantareata de muzica country a anului.”

Rapperul T.I. a primit premiul pentru “Artistul rap al anului”, iar albumul sau,
“King”, a fost desemnat “Albumul rap al anului”.
Premiile Billboar sunt acordate artistilor care se afla in topurile Billboard pe parcursul anului si sunt stabilite de fani.

Pentru lista completa a castigatorilor Billboard 2006 click aici.

HotNews.ro, S.B., 05 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT