M-am gandit de multa vreme sa fac o campanie serioasa anti-rocheri deastia nebuni, mizerabili, shokati, stresati, etc, cum vreti voi sa le ziceti. In ultimul timp ii invadata romania de asa ceva.


Precizez ca aceata campanie nu este impotriva genului de muzica rock ! Este impotrivia speciei, sectei sau cum vreti voi sa-i spuneti a rockerilor aceeia imbracati cu haine specifice acestor calamitati, cu coafura specifica lor, a ‘bocanicilor’ mizerabili, masivi si grosi indiferent de anotimp, etc.


Ca sa precizes gusturile mele muzicale … (pentru curiosi) … ador house-ul, muzica electronica in general, hip-hop-ul, rock-ul acela de calitate gen Metalica, etc. si chiar si manelele. Precizez ‘chiar si’ manelele deoarece manelesiti sunt vazuti in general ca niste tzarani, tzigani, prosti, mizerabili, prost imbracati, etc. dar uite ca nu e chiar asa (parerea mea). Asa ca un argument pot aduce ideea de atmosfera a unui chef, show sau chiar o seara de vineri sau sambata seara intr-un club de manelisti sau rockeri.


Uitati-va si voi la rockeri. Haine toate, sau aproape toate, negre, cu scheleti care mai de care mai urati, cu ce stiu yo ce formatii de nebuni, uitati-va cum danseaza, uitati-va cum se arunca cate unul in altu pana ametzesc, uitati-va cum isi svarcolesc pletele acelea controversate specifice lor, care mai de care mai uscate si mai nespalate (unele) de cateva saptamani.

Spun asta dupa ce am avut ocazia de a avea onoarea de a sta in fata unei persoane (de gen feminin) care se lauda ca este o reckerita care se respecta, ca se imbraca si se comporta exact conform regurilor aflate in rigoare, conform standardelor de calitate sa zic asa, si mai preciza si ca (fi-ti atenti): ca nu s-a spalat pe capsorul ei cu plete de vre-un sfert de metru de vreo 2 sau 3 saptamani fratilor !!! Va da-ti seama !?! Se lauda mai cu voce tare ! dar sa revenim la imbracamintea rockerilor.

Sa nu uitam sa precizam bratarile acelea de speriat cu tzepti care mai de care mai ascutiti, cu lanturile legate de blugi si care atarna pana la genunchi si cate si mai cate. In legatura cu mijlocul de transport … ce sa zic … predominat masini din ani 80′ – 90′ in cel mai fericit caz toate zgariate si mizerabile, vorba aia: “Cine se aseamana se aduna” … in fine … adaugat in ele cate un casetofon la care auzi daca ii daui drumu ceva de genu “bzzzzzzzzzz” sau in cel mai fericit caz cate o muzica cu niste “staruri rock” la care le auzi muzica da nu intzelegi ce tot bat din gura ca numa zbiara ca nebunii si in rest cam atat, si ar mai fi si bicicletele. Toate acestea aduc si formeaza la un loc un deliciu total. whatever’


Si dati si voi o privire si la cealalta parte total opusa si anume a manelistilor. Hainele din nou posibil dar nu este o regula sunt de culoare neagra, dar cu precizarea ca aceastea sunt ori costume, ori blugi cu camasi negre sau orice alta culoare, cu sau fara un sacou predominat negru … si aici putem adauga accesoriile si anume lanturi, inele si bratzari dar acestea total opuse de catre cealalta specie si anume acestea fiind confectionate din aur, argint sau care o fi mai bogat din platina … cu un design mult dar mult mai placut, mai bine facut si mai de calitate decat a unor tzepi de care fereasca sfantul sa te atingi ca in cazul rockerilor.

In legatura cu mijlocul de transport, acesta din nou total opus de cel al rockerilor si anume cu masini incepand de la o vechime normala ajungand pana la cele mai noi si mai de noua generatie, toate sau aprope toate (parerea mea) ingrijite si spalate cu ce are omu mai bun si mai aduga in ele de la radio-casetofoane, radio-cd’player, ecrane in tetiere daca are baiatu’ banuti la el, etc etc.


Cu timpul voi adauga si poze si inregistrari video-audio de la aceste activitati ale rockerilor si ale manelisitilor, poate ma ajuati si voi cu cate ceva.

Astept cat mai multe raspunsuri de la voi in legatura cu acest subiect.

70 thoughts on “Campanie ANTI-ROCKERI !

  1. Generalizezi si aici poti fii atacat cu intrebari de genul: Care rockeri?
    Exista din pacate niste rockeri care se simt bine in “armura” lor si atunci la mare pe caldura de moarte inca poarta bocanci, haina din piele, etc. fiindca asa este moda. In legatura cu muzica neinteleasa, in special Black si Death metal. Aud de foarte multe ori: “Ce grohaie ala! Nu inteleg versurile!”. Pai daca nu le intelegi, citeste-le caci asta e farmecul este la mintea cocosului. In legatura cu costumatia manelistiilor. Zic doar din ceea ce am vazut si nu toti sunt asa. Am vazut in autobuz un manelist, mai grasut asa, cu o bluza mulata pe burta lui, un fel de surub din au pe deget si asculta o manea cu foc la telefonul mobil atat cat sa-l auda tot autobuzul. Nu inteleg de unde a aparut moda bunului gust cu Armani, cand cele mai elegante haine se gasesc in Anglia. Iarasi sunt deranjat de faptul ca la intersectie trebuie sa ascult manele la maxim din cauza ca tipul din dreapta cu masina “tunata”(tradus in romaneste modificata) trebuie sa ii bubuie portierele. Daca nu aude tot orasul, respectivul nu se simte bine. Bunul gust a devenit pentru unii: Bmw sau “Mertan”. Daca se poate Bmw de prin 70′ sau 80′. Pe parbriz trebuie sa fie cu bun gust lipit cu ajutorul unui autocolant, numele respectivului, celebrele geamuri de bun gust fumurii, toba sparta ca sa bubuie, etc. Exista oameni si oameni, dar cei mai indobitociti sunt cei care generalizeaza, din simplul fapt ca ori sunt fara un vocabular aparte ori le este lene sa afle. Numai bine.

  2. Me: Rocker, 25 ani, Bucuresti.
    Music: Hard & Heavy, Black Metal, Goth Metal.

    Transportation: Nu-ti zic ca oricum nu stii despre ce e vorba dar pot sa precizez ca are 2 roti, 800 cmc si un parlit ca tine ar lesina la vederea ei.

    Clothig: Piele neagra.

    Hair style: Pleata care a vazut si vede mai mult sampon si balsam decet va vedea freza lui Guta fara puta in viata asta si in urmatoarea.

    My opinion: Esti patetic si frustrat. Probabil ca vreun rocker ti-a futut femeia (daca ai avut vreodata. Vrei sa-ti spun si ce vei obtine cu aceasta campanie? Ok, vei obtine o cantitate apreciabila de carne macra de la cei pe care ii denigrezi si admiratia celor imbracati in Gucci si Versace de la Obor, a celor care put a transpiratie veche de 4 zile si a celor care considera burta un lucru sexy.

    Mult noroc in continuare si roaga-te sa nu te prinda vreun “rocker pletos si nespalat” pe strada ca sa vezi la ce folosesc lanturile si tepii. Cheers.

  3. mah retardatule….ai incercat sa intelegi muzik rock??sa te REGASESTI in ea??mah…dak tu ai asculta cu adevarat metallica ba boule..si ai intelege macar p jumate ce zic aia acolo nu ai mai asculta manele…pt ca ti-ai da seama ca manelele reprezinta SUB-INCULTURA….este absolut imposibil sa zici ca asculti rock si manele….da’ te-o scapat popa-n cap la botez?…rocku’ este un gen de muzik intelinget…care transmite un mesaj mah nene….prin care potzi exprima orice sentiment:dragoste,furie,tristezte..etc…dar manelele ce mesaj au mah??au p dracu…manelarii nu se gandesc decat la distractie…ei cred ca…cu banii isi pot cumpara viatza…vezi mah??este cva ff important care nu se poate cumpara!!VIATZA ba fraiere…aja ca…pot sa aiba bani…ca tot o sa crape…(moama..si in ce chinuri..o sa am eu grija d asta)..mah..manelistii nu sunt vazutzi ca nijte tzarani boiratzi…tzigani…mizerabili si supraponderali…EI AJA SUNT BAH BULA!!!!..si ce mah boule dak avem haine negre??…suntem inteligenti mah….va temetzi de scheletzii d p tricourile noastre??=))…FOARTE BINE!!ASTA ERA SI INTENTZIA…sa aratam cat de idiotzi putetzi fi..:))…va temetzi de o caricatura..:))=))….suntetzi looseri:))…si ce??dak noi vrem sa “dansam” adik sa dam din cap…care e problema voastra??noi suntem mai tari..rezistam la dat din cap…si la pogo…si la tate…voi suntetzi a dreaq de buni la dat din cur:))=)))…idiotzi!!d c nu datzi din cap??va temetzi ca o sa va iasa p ochi NEURONUL???:))=))…mda…desteptzi baietzi..nam ce zice..:))….mah…duti naibii cu agumentele astea de rahat..ca nu-ti merge….habar nu ai un rocker cat tzine la pleata lui..si cat si-o ingrijeste…nu-si toarna o carutza de gel p cap mah….duti si fa pishi ca ejti galben la fatza mah..!:))..nu exista standarde ba FULGA….nu exista moda rockerilor….fiecare se imbraca dupa cum simte……noi aja facem..nu ca idiotzii de voi….v-atzi uitat nitzel in oglinda???tricou roz…sau camasha…pe sub care va iese slaninutza…(la majoritatea)…si pantaloni de boratzi…chestia aia slinoasa d p cap (care cik poarta numele de par)…care sta saracul cam apretat…o tona de rotzi d carucioare…vopsite in auriu….(din aur=))=)))…mda…are un astept extraordinar….deja imi vine sa vars:))…mah…dragilor…tzepii aia sunt PT VOI …sa vi-i bagam in gat…:))…cva impotriva??:))…ma gandeam eu ca n-o sa avetzi nik de comentat…bv voua….buni baietzi..:))=))..a da!///si lantzurile de la blugi..tot pt voi sunt…ca sa va atarnam cu ele d copaci..:))=))…..si mijlocu’ de transport….l ce-mi trebe mie o dita mai rabla…de 5 m???=))…haida..vajj…nu mai bine..o masinutza mai micutza ..dragutza….si neagra cu flacari si cranii??mie imi plac chestiile astea….si imi place sa va vad p voi cum facetzi pipi cand le vedetzi..=))…mda….altcva???alte comentarii??/debia ast SA VA DAU FOC!:))

  4. Un manelist ca tine nu ar putea intelege rock-ul (ca sa nu ma refer la death sau black metal) pentru ca vede doar inainte…gandirea ii este umbrita de masini de-alea MARI de care povesteai tu mai sus shi de bratarile shi inelele alea de platina. Cand te-ai referit la ureletelea alea “nebune” presupun ca te-ai referit la death si black metal. Aceste tipuri de metal, dupa parerea mea, nu se asculta ci se simt ori se traiesc…Si daca tot ai facut tu “Campanie ANTI-ROCKERI” da-mi si mie idul tau de messenger (sigur trebuie sa ai id-ca dupa argumentele care le-ai afisat nu-ti dau mai mult de 17 ani). P.S–> Realizezi ca nu ai sa rezolvi nimic cu aceasta campanie, ci ai sa te alegi cu o pagina plina de injuraturi si amenintari (adica mai pe intelesu tau de manelist : “Te bagi in kkt si mai mult decat esti”)

  5. stiti ce nu inteleg??!!….de ce oare se trazeste asa uneori cate un bou de asta sa faca “ceva bun” (zice el)…si boul nostru ce s-a gandit…sa faca o “campanie anti rock-eri” :))

    bravo tinere… foarte buna initiativa…cand iti mai vine vreo ided de astea sa o notezi undeva ca sa nu uiti…si mai ales sa te gandesti sa-ti imprimi undeva ideea de manelist imputit

    esti un mare bou!!! si sa stii ca te-ai pus cu cine nu trebuie……si cred eu ca o sa se gaseasca unu care sa dea peste tine (asta pt ca banuiesc ca nu ai de gand s-o lasi balta)…si=o sa vezi atunci “campanie” ce-ti da omu…..

    sa ai grija de tine…si vezi pe unde mergi…s-ar putea sa te inghita o gura de canal….ca oricum esti un imputit si n-ar fi nici o pierdere….

    respect si numai de bine celor care au postat mai sus…

  6. Nu inteleg exact ce se vrea sa fie aaceasta asa-zisa campanie.
    Miscare propagandistica? Daca da, e una dintre cele mai proaste pe care le-am vazut.
    In primul si in primul rand, cel care a scris opinia, ar trebui sa invete intai limba romana si evental sa mai ia niste cursuri de logica inainte de a-si expectora opiniile “avizate” cu un rafinament si o inteligenta ce l-ar face pana si pe Pacala sa respire usurat si sa se simta mai putin singur. Dar sa trecem peste.
    Ce scriu aici, e adresat numai autorului. So, here goes:
    “In primul rand, mizeria aia, numita campanite anti-rockeri(off the record, sunt scarbit de atatea campanii anti- orice, au devenit o moda), este scrisa fara nici o urma de argument serios. pur si simplu sunt bagati toti intr-o singura oala si privit din perspecitva look-ului.
    Ceea ce ar fi sa zicem, nederanjant in mod necesar, daca totusi ar urma niste concluzii sau niste solutii, sau niste remarci mai inteligente, adevarate si subtile prin final, macar. Dar probabil daca aceste lucruri ar fi prezente, nu am mai tai in Romania, caci e tipic romanului sa critice scarpindu-se dupa ureche, sa se creada buricul pamantului si in masura sa comita judecati pertinente bazate numai dupa gusturile proprii(si eventual cele ale tovarasilor de cartier, canal sau bodega).
    In schimb avem o sumedenie de greseli de toate felurile.
    “uitati-va cum isi svarcolesc pletele acelea controversate specifice lor, care mai de care mai uscate si mai nespalate (unele) de cateva saptamani.” – -> dragule, e “zvarcolesc”, asta in primul rand. In al doilea rand, cand ai sa auzi scriindu-se despre vreo “pleata controversata”, sa imi trimiti si mie articolul, chiar as vrea si eu sa vad cum arata o asemenea pleata. Poate sa cante? Sa vorbeasca? Sau poate cumva sa scrie pamflete la adresa lui Becali, Vadim sau alti copii-minune ai circului mioritic?
    “care mai de care mai uscate…” – –. haoleu mancatzash, Uuuuuuscateeee!
    Cat de uscate domle, ca poate era toamna, ca atunci parul se vestejeste cade, ups, stai putin asta e pe la frunze.Ac, lasand gluma la o parte, par uscat il ai si tu si eu si orice om care nu e dispus sa iasa direct afara dupa o baie, nu crezi?. Adica numai aia au parul ud sau cei care fac o baie linistiti la un stand sau ies sa se usuce la plaja etc.
    “unele mai nespalate ca altele blabla yada yada bullcrap”—> ALO! OPP-ul? Ia veniti si pe la baiatul meu, vreau si eu sa stiu de cand nu si-a mai spalat pleata “controversata” ca am auzit ca aveti dispozitive de alea performante de detectare a gradului de “uscaciune” a parului.

    “Spun asta dupa ce am avut ocazia de a avea onoarea de a sta in fata unei persoane (de gen feminin) care se lauda ca este o reckerita care se respecta, ca se imbraca si se comporta exact conform regurilor aflate in rigoare, conform standardelor de calitate sa zic asa, si mai preciza si ca (fi-ti atenti): ca nu s-a spalat pe capsorul ei cu plete de vre-un sfert de metru de vreo 2 sau 3 saptamani fratilor !!! Va da-ti seama !?! Se lauda mai cu voce tare ! dar sa revenim la imbracamintea rockerilor.”

    ai avut ocazia de a avea onoarea….in fine, cred ca si cainele meu vorbeste limba romana mai bine, asta in cazul in care s-a trezit vreodata in tine vreun instict patriotico-fotbalistic.
    ” ca nu s-a spalat pe capsorul ei cu plete de vre-un sfert de metru de vreo 2 sau 3 saptamani fratilor !!! Va da-ti seama !?! “
    —> haoleu frate, tragedie nationala, iti dai seama? Ce se laudsa ea, da ce te lauzi tu, vad. pai inainte de a mai bate apropouri la adresa “controversei” parului altuia ar trebui sa vezi ce faci tu cu alte chestii.
    “Vre-un” si “(va) da-ti” se scriu ambele legat. Adica, nu stiu cums a iti explic eu tie, presupun ca esti putin microbist, putin patriot si e cam rusinos, sa fii patriot si sa nu stii vorbi romaneste.

    Dar sa revenim putin ca sa tragem o linie. Tu pana acu ai batut campii cu dizgratie si tot ai facut o mare tragi-(auto)parodie din faptul ca rocherii au plete care li se “usuca” si care mai sunt si controversate pe deasupra vezi-doamne.
    Asta in timp ce tu ai grave probleme de gramatica si de logica. Si ultima parte e cea mai grava. Apoi la unul care nu stie sa formuleze o afirmatie, logica si rationala, ce asteptari sa am sa aiba niste opinii pertinente despre un anume subiect?
    Dovezile in cazul tau se vad. De la o posta. Incercand sa faci o campanie impotriva mizeriei(imaginata de tine si de altii) blabla a rockerilor, te-ai bagat si tu intr-una simai mare. Adica tu esti ca badea ghoerghe care ajunge accidental, din comuna lui de 10 oameni si aia xeroxati, in ditamai orasul dezvoltat, civilizat, cu oameni multi si diversi si a nimerit taman la o expozitie suprarealista. Pai bineinteles, ca badea gheorghe, care nu stie nimic in afara de balegarul de vaca, ma’liga, sheapa si alte treburi casnice si a carui singura perspectiva asupra civilizatiei s-ar putea reduce la fumul lasat de vreo masina intr-o trecere accidentala prin comuna lui, ramane cu ochii belitzi si cu mana scarpinand ceapa si ca cel mai inteligent pe care probabil l-ar spune s-ar rezuma la :”uai, baga-mi-as p..a, da’ shi-i asta”. Asta in cazul in care, manat de spiritul sau de “bun crestin” ar incepe sa adulmece pasii “Necuratului” si ar lansa tot felul de afirmatii care mai de care mai deplasate, mai deplasate chiar ca ale tale, daca iti poti imagina asa ceva si uite asa ar aparea o alta teorie a consti…pardon, conspiratiei scornita de mintea(putina, de altfel) a unui scapat din pivnita.
    Dar sa revenim
    “Sa nu uitam sa precizam bratarile acelea de speriat cu tzepti care mai de care mai ascutiti, cu lanturile legate de blugi si care atarna pana la genunchi si cate si mai cate. In legatura cu mijlocul de transport … ce sa zic … predominat masini din ani 80′ – 90′ in cel mai fericit caz toate zgariate si mizerabile, vorba aia: “Cine se aseamana se aduna” … in fine … adaugat in ele cate un casetofon la care auzi daca ii daui drumu ceva de genu “bzzzzzzzzzz” sau in cel mai fericit caz cate o muzica cu niste “staruri rock” la care le auzi muzica da nu intzelegi ce tot bat din gura ca numa zbiara ca nebunii si in rest cam atat, si ar mai fi si bicicletele. Toate acestea aduc si formeaza la un loc un deliciu total. whatever'”

    sa nu uitam sa precizam ca tot ceea ce spui tu aici sunt numai niste abureli irelevante, pt ca nu judeci un om dupa cum ii arata masina sau dupa cum se imbraca…decat daca da, ne aflam in situatia ta, adica a unui om care efectic nu are alte criterii la dispozitie si dorind totusi sa judece sa isi dea siesi putina importanta, sa se bage in seama, dupa cum se mai zice, incepe sa tina prelegeri despre ce urat sunt imbracati rockerii si alte bazaconii.
    Pentru ca daca ai avea altceva la dispozitie, probabil campania ta nu ar arata atat de jalnic.
    Dar, dupa cum deja stim, preocuparile astea prea conturate legate de aspectul fizic si de imbracamintea cuiva sunt simptomatice oamenilor care nu prea au altceva de spus decat in acel domeniu: adica imbracamine, eventual masini si alte shituri.

    “Si dati si voi o privire si la cealalta parte total opusa si anume a manelistilor. Hainele din nou posibil dar nu este o regula sunt de culoare neagra, dar cu precizarea ca aceastea sunt ori costume, ori blugi cu camasi negre sau orice alta culoare, cu sau fara un sacou predominat negru … si aici putem adauga accesoriile si anume lanturi, inele si bratzari dar acestea total opuse de catre cealalta specie si anume acestea fiind confectionate din aur, argint sau care o fi mai bogat din platina … cu un design mult dar mult mai placut, mai bine facut si mai de calitate decat a unor tzepi de care fereasca sfantul sa te atingi ca in cazul rockerilor.

    In legatura cu mijlocul de transport, acesta din nou total opus de cel al rockerilor si anume cu masini incepand de la o vechime normala ajungand pana la cele mai noi si mai de noua generatie, toate sau aprope toate (parerea mea) ingrijite si spalate cu ce are omu mai bun si mai aduga in ele de la radio-casetofoane, radio-cd’player, ecrane in tetiere daca are baiatu’ banuti la el, etc etc.”

    Wow…”mai” e-motzionat pan’ la lacrimi cu adevarul afirmatiilor tale.
    Ai uitat sa spui ca unii dintre astia, destui defapt, au masinile luxoase defapt si de drept inchiriate de prin italia pe o perioada de, si ca unii dintre ei aici in tara sunt mari jmenari “mancatzash”, dar prin italia dorm prin boscheti. Mai vrei?
    Hai ca iti mai zic. Eu nuam vazut niciodata rocker care sa se ia de manelisti, nu pe cale verbala, ci pe cale fizica, insa invers iti enumar cate cazuri vrei de rockeri bagati in spital numai pt ca era “pletosi”, bagati de nimeni altcineva decat de manelisti si daca e sa aplicam minunata ta teorie a multimilor conform careia doua trei cazuri le generalizeaza pe toate, trage tu concluziile, daca ai curaj.
    Alt aspect, despre tzepi, dracovenii, yadayada, shocati si toate cele.
    Nu stiu daca ai observat sau daca ai vrut sa observi(ambele sunt valabile si cu procent de 50% probabilitate fiecare), dar daca facem o plimbare prin inchisorile din Romania, nu vom vedea picior de rocker, poate vreo cateva exceptii, sau cel putin nu inchis pentru furt, viol sau crima. La fel cum nu am sa vad picior de satanist, ateu sau mai stiu eu ce alte “specii”
    , domnule Darwin.
    Vrei sa stii ce ai sa vezi? Oameni “normali”, manelisti probabil, crestini sigur in marea lor majoritate, cu cate o cruciulita la gat, probabil chiar unii dintre ei, suficienti defapt, conducand acu vreo cateva saptamani inainte de a fi inchisi masini luxoase, cu cd player cu ecran, purtand lanturi de argint, aur sau platina etc.
    Nu mai intru in partea cu desig-ul ca presupun ca la tine un “mult, dar mult mai placut etc”= kitsch.

    Una peste alta, inainte sa te apuce preocuparile legate de “specia rockerilor” care incepe sa se extinda amentintator in tarisoara noastra, in mod ironic, mancata de multe alte probleme mult mai importante, pe care capusorul tau poate nici nu le poate procesa, poate ar trebui sa te uiti in oglinda si sa te intrebi daca tu, cu ceea ce esti(sau mai bine spus, nu esti) echipat esti in masura de asemenea giumbuslucuri. Adica hai sa fim serios, eu nu sunt rocker si nici antimanelist, btw, dar cunosc destui rockeri ok(la fel cum cunosc si manelisti f ok) si prefer sa stau cu unu cu tzepi si plete “comntroversate”, dar cu care sa stiu ca am ce discuta decat cu unu cui masini si toate shiturile alea mentionate de tine(care btw, nu sunt atat de edificatoare pentru bunul gust precum iti par tie), dar care nu e in stare sa lege doua cuvinte in gura si a carui minte “sboara” numai la masini, imbracaminte, femei(numai pentru sex, nimic mai mult) si a carui singure conceptii ce vor sa denote inteligenta sunt patiseuri din carti citite pe la varsta de 6 ani si pastrate acolo in cazurile de alarma rosie.
    Acestea fiind zise iti urez eclipsa placuta si mult succes in a te face de ras cu campania mai-sus-mentionata”

  7. Si uite asa ai luat o comentariu care sunt sigur ca iti va luam mai mult de 15-20minute sa-l citesti si inc avreo ora sa il intelegi. Asta daca te lesi de citit, zicand “Doar n-oi citi atata scris de un nebun”. In acest caz, desteptul a cedat primul, adica ?

  8. Primul sfat ar fi sa studiezi putin gramatica lb romane inainte sa faci afirmatii inteligente la adresa roacherior nespalati care cica incep sa domine Romania.
    Then…cum poti sa spui ca asculti ‘Metalica’ (Ce apropo, se scrie cu doi “l”) dar si Gutza? Scuza-ma, dar ori esti un mare mincinos, ori chiar nu intelegi nimic din versurile celor de la Metallica. Urlete zici,a? Prefer urlete decat haoleo sa moara dusmanii mei mancatzash, ce gagica sexy am, si fara numar fara numar, ce chiar reprezinta o lipsa totala de cultura. De asemenea, prefer haine negre, largi, di bratara cu tepi, in loc de lant de aur si tricou roz, din supraelastic, din care iesi putind ca un porc in sauna. Nu stiu unde ai vazut tu majoritatea manelarilor plimbandu-se cu masini noi, ca la mine in oras sunt toate daciile de 20-30 de ani cu Gutza sau mai stiu eu cine la maxim (nu fac diferenta, sunt toti la fel). Pleata nespalata? Imi dai voie sa te contrazic, nu? Cati rockeri cu paru` lung si nespalat ai vazut? Si cati manelari carora nu le poti trece mana prin par din cauza cutiei cu gel consumat de dimineata pentru a infrumuseta podoaba capilara? Ar mai fi si matreata, cojile pe care le posedati da` nu intru in detalii. Par uscat? Cum dracu` par uscat? Tu umblii pe strada cu paru` ud? Si cand se usuca iti toarna Sf Petru o galeata cu apa-n cap ca sa se ude la loc? Par controversat? Te-as ruga, inainte sa folosesti cuvinte pe care le-ai vazut la subtitrarea unor filme, sa le cauti mama in dictionar, ca cine stie ce inseamna.
    Te crezi inteligent,asa-i? Atunci ar trebui sa stii ca oamenii inteligenti se inteleg la randul lor cu oamenii inteligenti, care au ceva sub paru` controversat, si nu-i intereseaza daca au tricouri cu Metallica sau un simplu tricou albastru, pentru ca la urma urmei conteaza sa poti discuta ceva cu acle persoane. Dar normal, pentru manelisti nu conteaza decat aspectul, pentru ca neuroul ala intrat in putrefactie deja e aproape inexistent.
    Cati rockeri ai vazut batandu-se pe strada? Si cati manelisti ai vazut batand un rocker? Ar trebui sa faci un efort minim de a folosi neuronul in viata si de a vedea realitatea, inainte sa aduci argumente nefondate doar pt ca n-aveai ce face intr-o pauza de Gutza si Peste.
    Inchei prin a spune ca ma bucur foarte mult ca nu e nimeni de pe blog de acord cu tine.

  9. Dar ce ai cu rockerii? Asculta`ti maneaua imputzita…si taci din gura. E mai bine pt tine, trust me.

  10. sa ma fuuut in rockeri si in cultura lor si in hainele lor si in paru lor :))))) nu i suport i batt… cant vad un roker si sparg capu ala posedat de satana… satanishtii pizdii mami voastre sa ma slobozezc pe mormintele mamii voastreeeeee

  11. binneeeee frateee forum anti rock de unde sa incep ? hmmmm pai totul se rezuma asha : sugeti pwla zdrenzelor … dati din cap cand imi sugeti pwla de traumatizati rokeri ratati si fara viitor vreu doar sa muriti toti ..:))) avai cati rokeri am batut violat taiat ..si aruncat in saci de plastic , la viatza mea ioi ioi nu ma opresc pan ce nui tai pe toti

  12. Roachera cu paru` controversat . tu pizzdaaaaa dupa ce te speli bine pe dintzi imi sugi pwla .. mai vb ok? ba skizofreincilor astia rokeri io is un masokist manelist anormal … si va iau la pwla pe toti .. bagavash pula in paru ala a vostru stergemash cu el la cur sa ma sterg :))

  13. ba lasatima in pula mea cu filozofia voastra de imputiti .ce voi va credeti mai inteligenti mai periculosi daca va imbracati asha si aratati ca satana si daca vine un tigan la voi si va ia la pula nu mai stiti care pe unde sa fugiti, luavasi toata muzica in pula

  14. auzi ca sa ma regasesc in muzica rock ba mai bine ma regasesc cu pula-n mata.SI auzi ca manelele reprezinta SUB-INCULTURA ,cand isi baga pula un manelist in gatu”mati sa vezi ce sub-incultura ii da

  15. Am revenit sa vad cam ce se mai mananca pe aici. Si, citind comentariile am constatat cu imensa satisfactie ca rockerii sunt deasupra voastra (nu ca asi fi avut nevoie de vreo demonstratie in privinta asta). In timp ce noi reusim sa scriem un comentariu in mai mult de 4 randuri, voi il scrieti in 3 din care 2 sunt onomatopee. In timp ce noi exprimam ceea ce credem intr-un mod cat de cat pertinent si argumentat, voi a rezumati la cele doua cuvinte pe care le contine cutia voastra craniana: “pula” si “mata”. Cum spuneam si in primul meu comentariu, eu cheltui mai multi bani pe sampon si balsam decat v-ar permite voua bugetul sa dati pe gel in 6 luni. O geaca de motor pe care o poarta un rocker costa vreo 6 milioane, in timp ce o imitatie de piele de la obor, pe care voi o etalati de parca ati fi primit-o din mana lui Versace (Giani versace, creator de moda) cost cu putin peste un milion. Masinile voastre sunt lucioase pe dinafara si le curge rugina pe dedesubt, in timp ce motoarele rockerilor (da, rockerii au motoare, pentru ca au slujbe bine platite si nu freaca shaorma la coltul strazii pe 500 RON lunar)costa cat 3-4 dacii cu tot cu manelistul din ele si campioana lui. Apropos de asta, daca vedeti la semafor un motor mare si crem si un ala imbracat in negru la ghidon, ati face bine sa inchideti si geamul si maneaua. Nu de alta, dar cativa confrati de-ai vostri s-au trezit ca ala negru isi propteste tobele in geamul lor si incepe sa dea flacari din ele. Anyway, am divagat cam mult. Ce asi mai avea de zis, asa, ca incheiere: Il invit pe amicul (lipsit de curaj , de vreme ce s-a semnat “anonim”) sa imi arate vitejia lui. Ma refer la tine, bai puta, ala care taie si violeaza si face si drege. Nu stiu de ce am o vaga senzatie ca ai 14-15 ani si ai descoperit ca ai floci pe fata. Hai pa.

  16. Nu vreau sa comentez in legatura cu care ii mai destept dintre voi dar tot ce pot sa spun este ca tu: Serge Reloaded degeaba scrii verzi si uscate ca ii areti ca esti mai prost ca el !

    Nu inteleg de ce generalizezi ? Nu iti dai seama ca esti prost daca faci asta ? Asa si eu cand vad un rocker nespalat pot sa zic ca TOTI rockerii sunt nespalati ! E corect ? Poi asa si tu nu generaliza si spune ca unii manelisti nu isi permit nu stiu ce sau ca unii manelisti nu sunt curati !

    Deci daca nu ati generaliza poate ca as suporta si eu specia asta voastra de rockeri. Dar faptul ca aud generalizariile astea …. ma face sa va tai cu lama pe toti !

    Ai capacitatea sa intelegi lucrul asta ? Hai ca nu e greu. Putina ambitie si vei reusi !

    La facultate la mine am foarte multi rockeri dar INCA nu am auzit pe unu sa generalizeze. Asta imi da o speranta ca intr-un viitor apropiat o sa va intelg si eu pe voi.

    Nu sunt manelist, nu sunt rocker, nici altceva. Ascul muzica ! Adika de toate. Chiar si manele, chiar si rock ! Cel mai mult ascult house pentru ca ma si ocup cu intermedieri de concerte cu trupe si DJ din romania.

    Am facut campania asta pentru ca la momentul respectiv chiar nu suportam nici un rocker si nici o rockerita pentru ca pe toti ii auzeam cu generalizari. Si cum am spus mai sus intamplarea aceea cu fata care mi se lauda ca nu s-a spalat pe cap de doua saptamani pentru ca ii o rockeritza adevarata, arata in ultiumul haine cu scheletii aia pe ea, si cand am auzito ca spune de manelisti ca is nespalati am crezut ca turbez. In ziua aia am plecat de la scoala acasa ca altfel cred ca ii desfiguram fatza ! Tot tremuram de nervi si de scarba !

    Sa nu se inteleaga ca vreau sa ajung undeva cu campania aceasta ! Tot ce am vrut sa arat cu aceasta la momentul lansarii ei a fost ca nu suport modul in care generalizeaza UNII rockeri. Mai ine am lua fiecare o oglinda si ne-am uita bine in ea si dupaia sa spunem ceva rau de altii.

    PS: Serge Reloaded: la faza cu motoarele scumpe si cu geaca aia voastra de 6 milioane si cu mama draku ce ai mai insirat pe acolo … esti penibil. Spui ca sunt mai scumpe ca ale manelistiilor. Esti sigur ? Sunt rockeri care isi cumpara haine din piatza. Dar sunt si care isi cumpara haine originale si chestii de valoare ! Corect ? La fel sunt si manelisti careisi cummpara haine din piata dar sunt si manelisti care si cumpara haine originale si chestii de valoare. Corect ?

    Atat am avut de spus !

  17. Citind ce s-a scris pe aici, m-am amuzat.
    Pe deoparte, “roacherii” care habar nu au sa riposteze cum trebuie, fara sa generalizeze sau sa lanzseze insulte gratuite(da ma numar printre cei care nu crede in vrajeala maneleincultura), pe de alta parte pustani care tot se lauda ca o sa sparga si o rupa fata “roacherilor”.
    Eu unul nu sunt nici deoparte , nici de alta, air campania din start a fost gresit directionata. Problema e ca daca unul arunca o piatra in balta is mai fraieri aia care se arunca sa o gaseasca.
    Asadar, subscriu la ce a zis cineva intr-un post, ca faza cu rockeri= satanisti etc e un mit de prost gust, la fel de post gust fiind si mitul manelistilor inculti. Eu am cunoscuti suficienti manelisti care au cap, sunt si cititi, au o viata si cu siguranta nu se obosesc sa intre sa riposteze la asemenea tentative infantile de a le pata imaginea.
    Plus ca fiecare e liber sa asculte ce vrea. Cui nu ii plac manelele sa nu le asculte, nu sa se hazardeze in tentative avortate de a le cenzura. Acelasi lucru e valabil pt orice gen de muzica. Cu atat mai mult cu cat multi din cei care critica nu au pus vreodata mana pe un instrument muzical, sa compuna ceva, PE NOTE.
    Si apropo de manele, ca sa dau unora cu firma in cap. Nu credeti voi ca aia care compun mnele is afoni. La ei maneaua e ceva de marketing. Unii sunt mai mult pe muzica lautareasca…si va spun eu ca aia stiu sa va cante pe un instrument, ORICE, de la muzica clasica la populara, rock, jazzz, ce vreti voi.
    Legat de faza cu versurile. Pai ce house-ul are versuri inteligente. In rock sunt o gramada de trupe cu versuri imbecile.
    Plus ca asa ma apuc si eu sa fac o piesa, nashpa de tot, care sa nu aiba nici o treaba cu muzica, dar ii bag niste versuri traznet. Sunt curios sa aud valurile de opinii de genul. Bai, muzica e “ciudata”, dar versurile is “super tari, frate”.
    Asta am avut de spus.
    Cu stima,

    Alex

  18. hai sa nu ne batem singuri cuie in dos…ok? Tot ce am afirmat acolo, si in legetura cu hainele si in legatura cu celelalte lucruri a fost tintit direct catre afirmatiile tale cum ca rockerii nu au mai mult de o dacie basita si haine de la SH. Asa ca degeaba incerci sa te dai dupa deget si sa pari mai inteligent, e clar de ce ai pornit campania si e si mai clar ca le iei apararea celor din “neamul” tau, adica manelistilor. si chiar, nu vad vreo reactie la chestii gen ” sa va tai, sa va fac, sa va dreg”. Sau esti si tu la fel de “nepartinitor” ca majoritatea “jurnalistilor” din Romania?

  19. interesant..mai agarici infeqt…asc metallica tu ma …baaaa avorton prost n-ai bvoie ma …muzik aia nui faqta pt sclavi k tine bah…

    aaaa vatzi apukt sa injuratzi…..k suntetzi jmecheri voi nu…..cu hainele alea armani…de le cumparatzi la kil de l sh sau 3 la 1 leu nou…….presupun k suntetzi mandri….cu “multele” cuvinte p kre le stapanitzi…..

    …rockeri satanisi?!!? ma pai in primu rand trebe sa intzelegi despre c vb ,nu sa te arunci asha k musk in kkt,…..iauzi “cant vad un roker si sparg capu ala posedat de satana… “cant vad un roker si sparg capu ala posedat de satana… “….intradevar se vede vata inteligentza p kre o detzii kre se observa d p luna ki km primitiva bai “omule de neanderthal” ….

    iauzi altcv:
    “nneeeee frateee forum anti rock de unde sa incep ? hmmmm pai totul se rezuma asha : sugeti pwla zdrenzelor … dati din cap cand imi sugeti pwla de traumatizati rokeri ratati si fara viitor vreu doar sa muriti toti ..:))) avai cati rokeri am batut violat taiat ..si aruncat in saci de plastic , la viatza mea ioi ioi nu ma opresc pan ce nui tai pe toti”
    —ooodah….bah fiintza avortata in gara baaa avorton bun de dat la kaine tu cunosti ma c insemneaza acela viol mah..nu ce vezi la tv….akm 4 real stii c reprezinta mah…

    pai de ex pt asta eu teash jupui ma cu un cutzit ku lama boanta..apoi ….mai multe….nu pot sa spun akm…..pt k risc sa fiu konsid psicho…..if this didn’t already happened….

    ejty jmeker mah ca teai strofokt probabil catziva ani la rand sa avortezi din minteatzi spurkta cateva injuraturi ma pai nici la asta nu te pricepi mai laba trista ce ejti….cred k erai foarte mandru knd ai injurat….itzi batea inima aia spurkta de cioara alba sau kioara kioara de ziceai k face donald tardy drum solo la tine in kanal ……

    bravo mai viteazule!!!…erai akolo pe kmpu de lupta …ku pieptu dezgolit(tokmai trasesei o laba..si te-ai inklzit) ascuns bine dupa monitor shi of course anonim…..

    in fine………aaa.rockeri ratatzi…..interesant…doar k n-am prea vazut asa cv…dar dc xista rockeri ratatzi ciorile(black/white/brown/whatever..) alea de matura strada shi kara la saci shi …s.a.m.d…. inseamna k sunt persoane realizate…chiar din clasa nobililor …..bwahahahaha

    by the fukin’way :rock_nights_death_metal roakerz only…..
    grawl…….

  20. Deci … CAMPANIE … asa zisa campanie nu prea exista …. dupa cum mai spunea cineva pentru a face o campanie trebuie sa ai argumente si justificari 😉 Nu prea vad argumente aici …..
    Acuma in alta ordine de idei 😉 omul care a inceput taraboiul asta ma indoiesc ca ar asculta metallica …. dar daca o face spun clar … sunt cam batrani baietii si de ceva ani saracii au devenit comerciali ca sa ii poata suporta orice cocalar … oricum nu cred ca esti in stare sa asculti metallica … tu nu stii nici sa scrii bn romaneste nu cred ca esti in stare sa cunosti limba engleza.
    Eu cred ca esti doar un simplu manelar infect.imputit … care miroase frumos pentru ca se da cu parfum ca sa acopere mirosul de cacat … un manelar nespalat … care s-a saturat sa fie marginalizat … asa ca pentru a nu parea chiar idiot si infect cum defapt esti .. ai zis ca mai asculti si alceva … o alta chestie este prietene ca muzica pentru o anumita categorie de oameni nu se asculta se simte si se intelege … ei bine tu nu faci parte din acea categorie 🙂
    Acum ca sa inchei frumos … doresc condoleante parintilor pentru ca tu copilul lor ai ajuns un incult …. un infect .. un bou . s.a.m.d ,…. asta daca nu cumva provi dintr-o familie de oameni la fel ca tine.

    Pana la urma o campanie adevarata poti sa vezi cum se face > http://www.antimaneleresita.lx.ro>

    Si tuturor celor care imi dau dreptate le spun .. intrati pe site … si luati atitudine … sa nu lasam incultura sa ne invadeze adika mai simplu si mai pe intelesul tuturor … cum comenteaza un manelar infect la tine .. da-i in cap .. ca sa stie ca nu e cel mai tare din parcare .. sa se duca dracului sa ii cante guta la inmormantare ( nu e prea bn … instig la violenta ooopppsss dar totusi poate asa inteleg si animalele astea mesaju … ia uite iar vb urat … opsss nu animale manelari )

    SPUN ATITUDINE NU IGNORANTA si nu numai sa scriem … hai sa face.

  21. Anonymous said…

    binneeeee frateee forum anti rock de unde sa incep ? hmmmm pai totul se rezuma asha : sugeti pwla zdrenzelor … dati din cap cand imi sugeti pwla de traumatizati rokeri ratati si fara viitor vreu doar sa muriti toti ..:))) avai cati rokeri am batut violat taiat ..si aruncat in saci de plastic , la viatza mea ioi ioi nu ma opresc pan ce nui tai pe toti
    4:06 PM
    Anonymous said…

    Roachera cu paru` controversat . tu pizzdaaaaa dupa ce te speli bine pe dintzi imi sugi pwla .. mai vb ok? ba skizofreincilor astia rokeri io is un masokist manelist anormal … si va iau la pwla pe toti .. bagavash pula in paru ala a vostru stergemash cu el la cur sa ma sterg :))
    4:12 PM
    Anonymous said…

    ba lasatima in pula mea cu filozofia voastra de imputiti .ce voi va credeti mai inteligenti mai periculosi daca va imbracati asha si aratati ca satana si daca vine un tigan la voi si va ia la pula nu mai stiti care pe unde sa fugiti, luavasi toata muzica in pula
    4:21 PM
    Anonymous said…

    auzi ca sa ma regasesc in muzica rock ba mai bine ma regasesc cu pula-n mata.SI auzi ca manelele reprezinta SUB-INCULTURA ,cand isi baga pula un manelist in gatu”mati sa vezi ce sub-incultura ii da

    bai…homosapiens ce esti mah retardatu lumii….bah mizerie tu cine dreq te crezi mah??mah se vede de la 1000 km ca esti un manelar infect care stie numai sa injure….ce crezi ca rezolvi mah idiotule asa??bah ce bine era daca mai traia tepes te lua in teapa si iti punea capu la expozitie…asa ar trebui sa se faca cu fiecare manelar in parte..RAHAT CU OCHI CE ESTI…TU SI TOTI MANELARII.bah tu nici habar nu ai ce e rocku mah…stii ce’ti doresc eu tie??sa te taie toti rockerii de pe pamant in mii de bucatele!!!

  22. deci… sa incepem… bai… scula pleostita care te-ai gandit sa faci porcaria asta de campanie… NU O SA AJUNGI LA NIMIC! NOI ROCKERII SUNTEM LA PUTERE ACUM! u nici macar nu stii ce inseamna “rock,rockeri,rockeritze..” etc nici nu ai dreptul sa pronunti acest cuvant! nu este de intelectul tau de maimuta in putrefactie spurcata cu de-al de florin stiuca, copilu de tinichea si deale gutza-putza! mai… frankenstienul sau cum drecu se scrie… nici macar nu stii ce e aia “metalica” crek u ai auzit despre ei… da nu ai ascultat… si … APP… CUM ZICEA CNVA MAI SUS… “METALICA” SE SCRIE “METALLICA” CU 2(DOI) DE L (paranteza e pt cei care nu stiu sa citeasca… mai degraba manelistii) … te-ai gandit de multa vreme sa faci campania asta… WAAAAAA TE-AI GANDIT!!! oameni buni!!! s-a gandiiiiiit!!! si crek nici nu te gandesti ca pe tricourile alea “cu scheleti” o sa apara si scheletul tau pe acolo daca mai indraznesti sa fii asa de ornitoringos mucegait… formatii de nebuni??? :))=)) hai sa iti dau exemple de cantareti de nebuni si pt nebuni: printzesa de kk, adi de la bucuresti, adrian copilu metamorfozat si multe altele 😉 si… app … u stii cat dureza sa creasca parul asa de lung? :))… si “am avut ocazia de a avea onoarea de a sta in fata unei persoane (de gen feminin) care se lauda ca este o reckerita care se respecta, ca se imbraca si se comporta exact conform regurilor aflate in rigoare, conform standardelor de calitate sa zic asa, si mai preciza si ca (fi-ti atenti): ca nu s-a spalat pe capsorul ei cu plete de vre-un sfert de metru de vreo 2 sau 3 saptamani fratilor !!! Va da-ti seama !?! Se lauda mai cu voce tare ! dar sa revenim la imbracamintea rockerilor.” … SI EU SUNT MANDRA CA SUNT ROCKERITZA!!! u iti permiti sa comentezi de pletele, accesoriile si de imbracamintele noastre??? voi nu va uiati la voi? haine care mai de care roz pe care scrie “gigollo 100%” sau shuvitzele alea galbene(la unii)… parca v-au ciugulit puii de gasca… am o prietena care zice ca asculta rock si se da mare rockeritza si asculta numai o melodie de la nush ce formatie rock si in rest asculta umrella rihanna si tot felu de prostii… in fine… deci… unii oameni nu stiu ce inseamna rock si se dau mari rockeri sau rockeritze… whaaaaaaaaaatever…

  23. bha omule
    tu esti prost sau prost?
    :))
    =))
    manelist imputit
    voi stiti numa curve, bani,masini, bijuterii,etc
    bha
    ”ciocu mic la voi, nu la noi, ca noi suntem la putere acum”
    :P:P
    bhai omule impisca-te si fa un bine populatiei
    bha stii ce imi vine mie sa fac cu voi manelistii?
    sa va adun intr-un leagar ( am sa patesc ca hittler,cred;)) ) si sa crapati dreq, sa curatam tara asta de incultura, si imputeala
    ce voi ne contaminati, ne imblonavaiti….
    bha,noi rockerii intotdeauna am avut ceva in cap, pe cand voi…NIMIC
    😛

  24. ATENTIE TIGANILOR!Noi descendentii celor care au cladit romania inca mai existam!
    Revolutia se apropie, la primul atac de strada noi oamenii care mai avem incredere in tara asta vom pune mana pe pistoale si va vom impusca cu sange rece toti manelistii si tiganii din tara asta.
    VA JURAM CA VETI PLATI CU VIATA!Vom executa pana si femei si copii si batrani, tot ce este tigan si bozgor va fii impuscat in plina strada si avem tot suportul presedintelui care va uraste si el!

    Nu ne pasa de razboaiele vostre cu rockeri, dar cand vi se va apropia ceasul legiunii sa va intre in cap ca rockerii or sa aiba de ce sa se bucure la televizor.

  25. Pentru rock_nights_death_metal

    Stii rockerii stiu sa scrie.Nu ne face de ras.Cat despre campanie…La mai multe..daca ne plictisim..mai facem una..Cred ca mai bine s-ar concentra fiecare pe muzica lui..pe care o simte.. si sa nu mai critice. Eu sunt tare pasnic in commentul asta..dar daca comentati..sa stiti ca sunt xenofob..;) si nu se stie ce s-ar putea sa fac..(asta pentru “deshteptzi” aia care intra si injura)

    DMG

  26. ma suteti toti manelist niste zdrente care numai fututi morti mati,te tai………..etc k nu cred k are rost sa scot cuvinte din gura aiurea k voi manelisti jegosi le stiti pe dinafara……….si ce va place ma sa asc manele sa vedeti k ce se lauda k muzika aia de 2 bani.Si ce sunt ma k cuvintele astea de 1 ban k de 2 e prea scump k ne taiati si……….ma voi ne faceti un sarut in curu nostru si ne mancati cacatu.Si aap k haine de firma,cacateai pe ele cat de barbat adevarat si bogat te-ar face dar y una as purta mai bine o pereche de tenisi la 250 in picioare decat o pereche de nike care a evadat romania,si inca ceva ce treaba aveti ma voi k noi k purtam scheleti pe tricouri tenisi ceva de genu asta,nu cred k conteaza haine conteaza credinta ta fata de Dumnezeu.Si aap manelisti sunt de 111110000000 de ori mai pakatosi decat rockeri pe bune va zik…………..si ma pisi pe toti manelisti si aap de tine zdreant-o care ai mancat cacat fara sa-l mesteci tot spui k asc si al tip de muzika impreuna k manelele(unde draku nu mai minti atat k tv tau numai pe tarafu ala imputit stai si balavragesti..si dupa voi pute a imputiciune si ce te face fa zdreanto pe tine sa crezi k noi nu ne spalam pe kap si k mirosim?……….ma pisi pe tine si pe tti manelisti la un lok si pe toate comentarile pe imbrakamintea rok..si aap k uitasem sa zik va pooopp pe toti care sunteti rockeri si vedeti k manelisti sunt invidiosi k lumea nu ii mai ia in calkul si k nu mai fak bani multi k muzika aia jegoasa k sunt multi rockeri in loome.Fata mai bine pune puct la aceasta tema k te faci de ras krockerii o sa continue k stilu asta k poate nu se mai fabrika wc k vin manelisti si se ofera…..zbye

  27. cum rasa mati … bagami-as pula in DOAMNA mata de roakar spurcat imi zici u ca roakari sunt mai credinciosi in Dumnezeu decat manelisti cand uni roakari SUNT SATANISTI ai vazut u manelist satanist mancami-ai pula u cu toate roakarele tale

  28. Ce-ai zice sa-mi iei pwla in gura si sa taci. Rockul nu cauzeaza satanism (vezi cazul manele -> prostie).

  29. Stop!!!! Am cititi aproape toate comentariile pana acum si este o diversitate mare de opinii.. am auzit de multe ori ( nu neaparat aici) termenul de ,,manelist incult” este TOTAL ADEVARAT. Manelistii sun niste jegoshi kknari fututzi in gura si niste labari imputitzi care nu se spala… chestia asta ,, manelar incult” este spusa in general de rockeri.. ce dracu comentatzi voi(rockerii) de incultura??? ce cultura aveti voi shokatilor, ( ma refer in generel la heavy-metalisti si genurile rockului greu…) nu stiti decat sa zbierati si sa dati din kp( ma mir ca avetzi…….. aa si pentru curiosi.. nu, NU sunt manelist, ma cac pe ele de manele imputzite si pe rasa alora care le-au facut.. ascult aproape orice in afara de rock( fac exceptie la rockul clasic) de la clasica pana la
    gen parazitii…

  30. akuma de ce par uscat si controversat am in cap nuci numai pot sa scriu..pe bune..vorbesc serios…si mai e shi slinos..cred k ma duc la baie sa-l fac sa numai fie controversat si sa-l ud un pic.bai omule manelist-rocker-cocalar-dj shi ce mai ziki tu k esti… bune argumente ma..ia du-te la dan diaconescu k poate te baga in emisiune ala sa-ti exprimi sentimentele de ura,superioritate si alte basini din capu tau fata de rocheri in direct.bai omule…dak tot ai zis k asculti metallica..ce intelegi de la ei?ei nu tipa?makar shtii o tzara de engleza?simti muzica lor?logik k nu tu iti simti decat inelu ala smenos dupa deget shi untura aia kre iti iese prin tricoul dolce&gabanna.noi preferam mai mult sa ne imbracam in negru.cu bratari,cu lanturi shi sa avem paru uscat si controversat…k de asa e la rockeri.bai omule….du-te tu si cauta-mi in dictionar de preferabil dex…ce inseamna ,,par controversat” k pe mine m-ai bagat in ceata rau de tot.omule…eu cred k ducei lipsa de injuraturi de aia ai facut tu si cu persoana ta cu par necontroversat si ud campania asta anti-rockeri…du-te frate si impusca-te…si spunele si semenilor tai sa faca la fel ,,mancatiash”….ma gandesc unde va ajunge patria noastra draga cu asemenea inculti?unde?oare vor mai exista si oameni destepti si inteligenti…se va duce totul de rapa..va zik yo…succes in continuare mai tu anti-rockeristule kre asculti metallica

  31. Buuun.Sa vedem.Avem pareri impartie.Posturile pro-rock sunt elaborate(pentru manelisti,www.dexonline.ro),complexe si cu argumente.Posturile anti-rock nu au mai mult de 4 randuri,sunt fara argumente(nu,nu,uita asta;pentru a argumenta ai nevoie de logica,ori noi vorbim aici de manelisti)si cuvintele “mata”,”pula”,”fut” reprezinta 90% din intreg postul.Posturile neutre par sa fie facute de niste oameni luminati,care au atat calitati de rockeri cat si de manelisti(calitati de manelisti ftw;sunt si ei oameni).Daca as fii neutru la randul meu,fara a ma da mare cu muzica clasica pe care o ascult,care depastete si manele si rockul,as declara o victorie clara a rockerilor.Avand in vedere ca sunt rocker,nu imi permit sa fac aceasta afirmatie.Trageti voi concluziile.Cat pentru manelisti[cei care seamana cu cei care au postat,eu nu generalizez;or fi si manelisti destepti(si Mos Craciun)] : in loc sa va chinuiti sa cititi postul meu si sa imi raspundeti cum au facut-o cei de teapa voastra,mai bine “bagati un gutza pe turbosystem”.Pentru manelisti care pot raspunde prin argumente : cand vad psotul unuia,imi si iau un CD Guta. Pentru neutrii:nu vad de ce postati.Si inca un lucru(promit ca e ultimul,fan al marelui Guta) : va rog sa luati in considerare ca eu nu m-am luat de postul autorului “Campaniei Anti-Rockeri”,au facut-o altii la fel de bine pe cat as fi putut si eu.Totusi,asta nu inseamna ca sunt de acord cu postul lui;ftw,nu haina face pe om(si nici masina).
    “Nu conteaza cat de lung am parul,important e CAT si CUM gandesc”
    Cu respect,Zane.

  32. Deci esti genul de om care judeca dupa felul cum se imbraca un om si arata.Daca nu se incadreaza in uzual si bate la ochi,gata ,este etichetat drept fiind ciudat sau altfel decat ceilalti.Sincer,jalnic..total jalnic.Te axezi foarte mult pe unele idealuri care ti le-ai format mai mult dupa ce zic altii.Respingi ceea ce este diferit si nu vrei sa cunosti mai intai persoana.Deci ar trebui sa iti dai seama de unu singur ca este democratie si ca n-ar trebui sa vezi asa lucrurile.Si cat despre manele,ar trebui ca la o melodie sa te preocupe mesajul care-l transmite(deducem ca la manele se vorbeste numai de bani,aspectul fizic etc),deci manele vad viata dintr-un singur punct de vedere,acela fiind al omului superficial si mediocru.Prea trist(dupa parerea mea).
    Cat despre “nu intzelegi ce tot bat din gura ca numa zbiara ca nebunii”.Hmmm..sincer dude,se numeste growl.Si tocmai acesta este si farmecul.
    Inainte sa fi pus afirmatiile presentate mai sus in scena,trebuia sa le intaresti cu niste argumente cat se poate de solide,doar faci o campanie anti-rockereala,what the hell!
    Si iti spun ca rocker vine de la genul care-l asculti adica rock,si odata ce spui ca faci campanie anti-rockeri se deduce de la sine ca este implicat si rock-ul aici.
    Ah.app “Metalica” se scrie “Metallica”(pt cultura ta generala,daca ai asa ceva).Traiesti in poli total diferiti daca afirmi ca asculti rock si manele(le bagi in aceeasi oala,ca si cum Queen ar canta in acelasi concert cu Guta).
    Cel mai trist este(cu riscul de a ma repeta) ca judeci un om dupa felul cum se imbraca)
    Si daca este sa comparam “manelarii” cu rockerii,atunci ar fi cazul sa generalizam un pic.(Iti dau exemplul propriu.E foarte neplacut cand manelarii asculta ,cum e in voga manele pe strada-pot sa zic ca imi violeaza un drept,si anume muzica trebuie ascultata in privat-,nu este placut nici cand sunt strigata in toate felurile pe strada numai pentru ca port “un tricou negru”-si app acel tricou negru e cu o formatie,pe care eu o consider un idol-,cu toate acestea nu-mi place sa fiu etichetata,dar banuiesc ca oamenii mereu vor respinge ceea ce este diferit(cum ziceam,damn iar ma repet).Nu cred ca un rocker s-a luat vreodata de un manelar,din pacate un manelar mereu are de comentat ceva la adresa unui rocker,si nu numai.(dar ce sa mai spun,e la moda sa fi “shmenar”)
    Cat despre mijlocul de transport asta e cu totul alta problema…gooood!!!Fiecare cu gusturile lui.Si cat despre diferenta asta masina veche (anii ’80,’90)-masina noua(cum sunt la moda marcile astea Bmw sau mai stiu eu ce) mi se pare ceva cu totul pueril!
    Nu zic de manelari(acum nu vreau sa generalizez) ca sunt toti inculti si fara principii morale,unii chiar au facut ceva din viata lor,dar muzica in sine arata incultura.(“milion+milion fac mai multe milioane”-si d’ohh,stati linistiti ca m-am prins ca e la figurat,dar prea este versul asta de copil de 5 ani; sau “ma mananca palma stanga”,”bai frate” poate ai vreo raie du-te la medic “macatziash”.)
    Deci sa trag o bara si sa deduc concluzia(cu toate ca ar fi mai muuuulteee de spus):cel care a initiat campania ar trebui sa mai faca cateva ore de limba romana ,sa aduca niste argumente mai solide,nu doar simpla impresie de “cel diferit” si sa-si gaseasca un ideal in viata-cel mai bine ,vanzator,desigur daca te crezi in stare.
    MATURIZEAZA-TE,VIATA NU ESTE NUMAI SEX,BANI SI FRUMUSETE EXTERIOARA!!!
    Ah,bv Adrian Shade,astea da argumente.Respect.

    Iulia.

  33. Ok, tot ce am inteles eu din campania aceasta anti-rockeri este ca cel care a starnit aceasta furtuna intr-un pahar cu apa nu este decat un personaj frustrat, care a avut nefericita ocazie sa cunoasca cativa oameni care asculta rock si de care nu i-a placut, dar de aici si pana la a generaliza ca toti rockerii sunt nespalati, au parul lung si slinos si alte argumente ce “sustin serios” aceasta campanie,e drum lung, nu pot spune nici ca toti cei care asculta manele acum sunt tarani inculti si nespalati, am cunoscut si persoane care au un grad de inteligenta peste medie si asculta manele, e alegerea lor nu trebuie judecati, insa ce ii diferentiaza de un manelist ordinar e faptul ca ei asculta manele la o petrecere pentru a se simti bine, nu incearaca sa aisa in evidenta prin hainele lor de firma si lanturile stralucitoare si nu ii judeca pe ceilalti dupa aparente, pe cand a asculta manele 24/24 si a te simti in al 9-lea cer, a sari la bataie la cei care nu sunt catine, si nu au aceleasi gusturi, a judeca totul dupa aparente, mi se pare o stupizenie, acum sa ma intorc la rockeri, recunosc am cunoscut persoane care asculta rock foarte inteligente , majoritatea lor fiind persoane care se respecta, au parul lung si tot respectul meu pentru ca reusesc sa il ingrijeasca, e mult mai greu decat cred cei care au dat un pumn cu gel prin par si si-au rezolvat treaba, eu stiu cum e sa ai grija de un par lung si cum e sa nu ai par pentru care sa iti faci griji, dar poate ei au parul lung pentru ca ei cred in muzica pe care o asculta, pentru ei chiar reprezinta ceva, fiecare isi imita idolii se stie, sincer prefer sa am parul lung si sa ma imbrac in piele neagra si sa merg calare pe un cruiser, decat sa port tricou mulat pe burta pantaloni la dunga sclipiciosi si pantofi cu varful ascutit la volanul unui bmw de ultima generatie ascultand guta, mi se pare de prost gust sa mergi cu muzica la maxim obligand si pe ceilalti sa asculte ceea ce asculti tu, nu toata lumea are aceleasi gusturi muzicale, muzica se poate asculta tare in privat, vrei sa iti bubuie capul orice muzica ai asculta, s-au inventat castile, nu ii obliga si pe ceilalti din autobuz, tramvai sau la semafor sa asculte muzica ta preferata de pe telefonul tau sclipitor de ultima generatie, s-au inventat i-pod-uri si vin in dotare si cu casti, vrei sa auda si prietenii, invitai la tine acasa, dar in primul rand ce mi se pare de prost gust e infatuarea cu care cei care asculta manele si au bani din diverse combinatii, putin ma intereseaza cu ce se ocupa, hotul neprins negustor cinstit, modul in care ei privesc lumea din jur si se cred stapani , cred ca li se cuvien orice doar pentru ca paorta camasa armani si are lant de 1/2 de kilogram de aur la gat, ceea ce mi se pare o prostie , eu cred ca bijuteriile sunt facute pentru a infrumuseta putin si dau bine mai ales la femei,atat timp ca t nu depasesc limita bunului gust, la un barbat in schimb verigheta daca e cazul ar fi singura bijuterie si sa zicem ca o bratara , un ceas sau un lant, dar de bun gust, accesoriile inutile nu sunt decat de prisos, iar cine se lauda cu ceasul de 30.000 de euro si cu lantul sau de 1/2 de kg nu e decat un personaj care merita doar ignoranta, dar dupa cum am spus fiecare tabara are elmentele ei distincte , unii au bratari cu tepi si lanturi la pantaloni, pentru ca asta e stilul, altii au bratari de aur si ceasuri D&G problema lor, daca guta ar fi avut parul lung si s-ar fi imbracat in negru oare cum aratau manelistii :), e stilul lor de viata, putin imi pasa, ce ma deranjeaza e ca manelistii au impertinenta sa se ia de orice persoana care are parul lung sau care li se pare lor a fi rocker asau altfel decat ei, nu intelegeti rock-ul foarte bine, nu va cere nimeni sa il intelegeti, nu va obliga nimeni sa il ascultati, idem trebuie sa fie si de cealalta parte, dar afirmatii de genul “rockerii sunt satanisti” nu isi au nici cea mai mica justificare, ati vazut rockeri care sa faca vraji, ritualuri si chestii de genul, din cate stiu eu cele mai vestite vrajitaore si descantatoare si fermecatoare si cum isi mai spun ele, sunt de etnie roma, deci nop, nu se imbraca in negru nu au bratari cu tepi si nu dau din cap pe ritm de rock, sau paoet ele sunt vrajitoare bune, fac vraji cu ajutorul lui doamne-doamne, problema voastra nu sunt rockerii si nici problema rockerilor nu sunt manelistii , singura problema e modul de gandire si modul in care ii privesti pe ceilalti, si unii si ceilalti judeca dupa aparente, si apoi generalizeaza, nu toti sunt la fel, nimeni nu e identic cu nimeni, fiecare are dreptul de a asculta ce vrea, a se imbraca cum vrea si a se simti bine atata timp cat nu ii deranjeaza pe cei din jur. NU sunt manelist, sincer nu pot sa inteleg nimic din muzica aia, nu ma pot numi nici rocker in sensul ala al cuvantului, nu nu am motor nu ma imbrac numai in negru si nu am haine de pele, dar imi pace muzica rock, de la death metal la rock-ul clasic, pe langa multe alte genuri muzicale, si sunt mandru ca ma prieteni rockeri, ca sunt persoane intelogente care merita tot respectul, si da confirm ce spuneau serge si adrian shade, sunt manelistii aia care freaca shaworma la coltul strazii si mai sunt marii smenari care se duc si fac diverse infractiuni prin alte tari sau doar se duc la spalat wc-uri , intorcandu-se in tara nemaistiind care le e valoare si cine sunt cu adevarat, ignoranta lor e de prost gust ca si toata cultura lor, asta nu tien de muzica pe acare o asculta tine doar de mentalitate la fel ca si muzica pe care o asculta de asta cei care sunt imbuibati cu manele nu sunt de obicei oameni foarte straluciti. Si sa nu uitam cazurile speciale , cei care asculta toty ce e comercial, de l aguat ca a vazut el la vecinul lui smecher, la rock comercila ca asa a vazut el ca se poarta, desigur alaturi de muzica de club, care e preferata lor, din pacate genul asta de oameni ajung sa fie niste frunze in vant care daca nu se modeleaza dupa niste caractere adevarate o sa devina manelistul burtos de maine.

  34. so…………….sa te lamuresc, jigneshti total cultura, da de acord exista rockeri care fac de ras cultura….dar fii atent: prin asta ai jignit rockeriii….shi te avertizez ca nu o sa fie bine, DELOC…te joci cu focul baietsash ai grija sa nu iei foc X(
    P.S. invatza sh tu sa scrii ( ex zvarcoleshte…and soooooooooooooooooooo on)
    AI GRIJA CUM VORBESHTI DE NOI, NU SHTII DE CE SUNTEM IN STARE…DACA MAI CONTINUI…..YOU WILL DIE! ok…te’am avertizat ai grija “pushtiule” ^_^

  35. “In ultimul timp ii invadata romania de asa ceva.”

    pe bune?, in ultimul timp fiind cand?.. pana si pe vremea lu` nea Nicu erau rockeri, pe vremea aceea a fi rocker insemna in mare parte a te opune sistemului..

    “muzica electronica in general”

    presupun ca nu ai auzit in viata ta de Jean Michelle Jarre..

    “rock-ul acela de calitate gen Metalica”

    ce te face sa crezi ca doar “metalica” canta rock de calitate, si noi avem in tara formatii bune (ex: Iris, Trooper, Cargo..)

    – mai jos te legi de vestimentatie si alte lucruri mai putin importante, si asta doar pen`ca esti un ipocrit incurabil care sta prost cu gramatica.

    Vad ca nu ai zis nimic de mentalitate…, pacat, aveai ce scrie. Pe vremea comunismului rockerii erau prinsi pe strada si tunsi, de multe ori te oprea politia si te intreba ce`i cu tine.
    Diferenta dintre rockerii de acum si cei de dinainte de `89 e doar stilul vistimentar, mentalitatea este aceeasi, rockerul e intotdeauna contra, rockerul are o amprenta de filozofie imprimata in gandire, rockerul e unic 😛

  36. ultima parte a postului e geniala!
    sintetizeaza ideile culturii sociale globale raspandite in popor cu scop bine stabilit.materialismul si fashionul,in diversele lor forme:ca daca ai masina noua si scumpa esti mai tare,ca daca ai bijuterii de aur esti cu mot,ca hainele nu stiu ce…
    nu mai zic nimic despre generalizari,si doar trecator iti zic ca metallica nu reprezinta rockul de calitate,e o trupa care canta pt televizor si radio,au avut vreo 2 albume bune si apoi s-au cacat pe ei ceea ce continua sa faca si astazi.

  37. Mey, Ok, asha percepi u rockeri, dar MEREU AM AUZIT MUZICA DATA LA MAXIM DIN MASINILE CU FITZE..SHI NU ERA ROCK..SAU M ROG, ALT GEN..ERAU MANELE DEALEA INFECTE..unii destia k tn kre asculta “manele de calitate”..ce intelegi u din astea k e numai “hai”, “da, da, da”, “trrrrrrrrrrr..tzaaaaa”..pe cand rockerii compun melodii cu versuri klumea..va rog sa cautati pe wikipedia cuvantul manea shi sa cititzi..auzitzi shi voi titluri de manele “sunt cocalar iscusit”. In legatura cu imbracamintea manelistilor..vai de capu lor…lantu de aur ciordit de la nuj ce amanet, tricourile de firma (din complexu’ Europa, Bucuresti), shi copchii lor devin “cersetori profesionisti”…Ia sa-mi zicetzi domnu’> CE SCOALA MUZICALA A FACUT GUTZA? CA NU CRED CA A AUZIT DE CANTO VREODATA..ASTA PANA MAI IERI MERGEA CU OILE SHI ACUM E MARE CANTARET..L-AU CHEMAT AIA DE LA ANTENA 1 SHI L-AU PUS S-A CANTE O MELODIE DE LA OZON ALATURI DE UNA…BEY, AVEA O VOCE..VAI DE CAPU LUI’…NU AM NIMIK CU DOMNU’ GUTZA K A FOST DESTEPT SHI A EXPLUATAT PUNCTUL SLAB AL ROMANILOR>PROSTIA…pentru cei ce au pareri ca mn sa intre pe blogul meu http://WWW.GLODY.BLOGING.RO, unde, peste cateva zile, voi deschide o campanie ANTI-MANELISTI!

  38. “Anonim said…
    sa ma fuuut in rockeri si in cultura lor si in hainele lor si in paru lor :))))) nu i suport i batt… cant vad un roker si sparg capu ala posedat de satana… satanishtii pizdii mami voastre sa ma slobozezc pe mormintele mamii voastreeeeee”
    SA TE FUTI TU PE NOI MA???:))=))) SA NE FUTEM NOI PE TINE K SUNTEM MAI MULTI:))=)))) BAH MANELISTULE, TU HABAR NAI CARE E DIFERENTA DINTRE UN ROCKER SI UN SATANIST.
    MAI GANDESTE IN PULA MEA INAINTE SA SCRII:))=)))).

    P.S. NE FUTEM TOTI PE TINE!!!!!

    LOVE ROCK 4 EVER

    AND EVER

  39. Din cate am observat eu pana acum, noi, rockerii astia pletosi si nesplatai (cum afirmi tu, desi cred ca voi consuma mereu mai mult sapun&sampon decat tine chiar daca eu as trai 10 ani si tu 100) am vorbit mai frumos ca voi cocalarii astia si am adus argumente concrete, nu am folosti expresii” ce p*** mea”, “sa ma f** pe rockeri”, “daca ii prind ii bat” etc. pentru a parea destepti…

  40. Sa vedem…sunt rocker shi as putea sa va injur dar dc sa fac asta…nu am ce sa cer..vezi tu t iei d hainele noastre shi astia care au afirmat ca dak vad un rocker il bat shi astea mai ganditzi-va…nu-mi vine sa cred ca facetzi o campanie anti-rockeri shi p langa asta ai niste argumente prostesti.Dak tu cu argumentele astea faci campanie anti-rockeri noi c ar treb sa facem….umm sa vedem campania anti coeficient d inteligentza limitat:-??…cred ca da…te-as putea injura sau sa vb cu jigniri dar asta ne deosebeste d cocalari..a shi p langa asta….noi n spalam pletele des spre deosebiore d un cocalar care itzi intoarce nasu cand il vezi p strada….shi app dak astia care s dau asa d tari ca ii bat p rockeri shi astea dc nu venitzi mai multzi cand e un concert rock:)….va e frica:>…shi cu satanistii poate uni sunt dar ii injuratzi din spate nu avetzi curaj sa o zicetzi in fatza:P….zi asta unui rocker in fatza d preferabil dak e unu nu veni cu 10 ca dupa mai aduce shi el inca 5 shi draq va ai:)…Dumnezeu cu mila:)…Peace all…aaa shi app dak voi continuatzi cu aceasta gandire…mai ales voi cocalarii ca suntetzi cei mai tari shi astea o sa va doara mai mult decat p noi…shi nu ma refer la rockeri…o gramada din adolescentzi sau cam saturat shi tind spre anarhie:)…o sa iesitzi cam sifonatzi dak s ajunge la ea:P….Bafta:P

  41. ducetiva dracu de manelari prosti si cocalari ce sunteti ca altceva inafara de guta si haine armani din turcia nu stiti. muzica rock si stilul de viata rock inseamna mult mai mult decat credeti voi. sa fi rocker inseamna sa ai un stil propriu, sa nu te intereseze parerea celorlalti si sa ai tupeu frate pentru ca voi, cocalarii si manelarii, nu ati avea tupeu sa purtati o pereche de bocanci asortati cu o geaca de piele si un tricou cu metallica ,pentru ca var fi rusine ce ar zice restu. si daca ar zice ce? asta este cui nui pace nu se uita si gata. sa fi rocker inseamna sa ai curaj pt ca prosti de voi, adica cei care ati pornit campania anti-rock, nu ati avea curajul sa mergeti cu o motocicleta sau sa va faceti un tatuaj. cred ca cel mai periculos lucru care lati facut voi a fost sa depasiti viteza legala in timp ce rulati pe carosabil in dacia 1310 tunata, cu geamurile coborate de unde se auzea la maxim guta pe sistem. nu o sa vezi niciodata un rocker facand asa ceva, ceva atat ce incult.

    da de unde dracu ti-a venit idea asta? da te-ai gandit mult?

    SFAT:data vitoar cand iti vine o idee asemanatoare cu aceasta gandestete de cel putin 2 ori ca sa nu mai trebuiasca sa o sugi atata.
    SFATUL NR. 2: asculta o melodie rock, incepe cu ceva mai usor cum ar fi scorpions pentru ca daca asculti de la inceput metallica sau ozzy osbourne sar putea sa ti se faca frica, si asta nu datorita versurilor pe care nu le intelegi oricum, si datorita ritmului melodiei

    si apropo rockeri sunt foarte curati, nu duhnesc ca nespalatii de voi care va cumparati parfumuri armani de la 38 si pe care le dati peste transpiratie

    si am mai citit azi ca noua moda este sa te imbraci ca un rocker. astept sa vad asa zisi rockeri in autobuz care au memoria telefonului plina cu guta si copilu de aur.
    SFATUL nr. 3: astia care se vor imbraca ca rockeri si asculta manele mai bn nu o faceti(chiar daca nu veti mai fi la “moda”)pentru ca cred ca veti fi luati de framilie de la urgente pentru ca orice rocker adevarat se va simti insultat si va dorii sa descarce
    o serie de pumni in fata voastra

    SFATUL 4:spre binele tau ferestete de rockeri

  42. bah teai trezit tu marele iluminat sa faci campanie anti rockeri. nu inteleg ce treaba ai tu cu asta. nu sti ce e aia rock. s nu mai zik ca era nu care zicea ca asculta metallica bah tu chiar vrei sa te credem? zau asa! ai auzit si tu de o formatie rock si hop si tu sa zici ca asculti si rock,nici nai habr ce canta aia acolo!daca asculti rock chiar is curioasa cum de asculti si manele. te legi de Noi si de cum ne imbracam si de cum ne comportam pai uitate la manelari tai iubiti inainte si dupaia judecat pe alti. rock nui numa un stil de muzica este si un stil de viata. voi va legati de asta da puii mei naveti habr ce inseamna asta. nu sti ce canta la akolo?pai cum o zis si Dedeiu citesete versuril dak nu azui bine.va lauti de cum dansam, da ce vreti ca toate fetele sa fie niste pitipoance care danseaza pe masa bete ca asa ai tu chef? pai fa bine si nu mai critiza ce nu intelegi!! scuze ca volrbesc asa da esti prost de puti(mai rau ca noi dak asa crezi tu ca miros rockeri)

  43. pui problema gresit si nici nu bati unde trebuie…
    gandesti destul de superficial
    sa ma cert cu tine nu are rost…

  44. imi cer scuze …nu stiu daca ai sa-mi citesti commentul dar am sa te rog politicos sa-ti bagi campania asta undeva.
    Imi permit sa spun ca imi place rockul de calitate si mie (nu-s ce ai zice tu stresat) si chiar nu suport manele dar campaniile astea impotriva unui gen de muzica sau a unor oameni care nu asculta ce vrei tu sunt gresite ca-s manelisti cocalari sau rockeri stresati . si in plus cine a mai vazut o persoana care ii place rockul de calitate si manelele .Lasa-i sa fie cum vor Mr Hitler!
    Sfatul meu e sa nu ajungi sa imparti pliante anti-rockeri in public ….

  45. iti dai seama cat de prost poti fi?…ce credeai ca daca scri cat de prosti suntem noi “roacheri” o sa-ti mai apara vreun neuron doi? crede-ma al tau dispera de atata rahat pe care il asculti si de singuratate

    zici k avem haine imputite si vechi…da te-ai gandit ca poate noi totusi tinem la lucruri si deaia sunt asa de “vechi” nu ca voi ca azi gucci maine dolce cabana sau mai stiu eu ce….voi nu stiti numa sa va indopati cu mancare sa va creasca burtica si sa ajungeti sa nu va mai vedeti cureaua de ea…

    avem noi parul lung da voi va-ti uitat in oglinda in ultima vreme cu parul vostru dat cu o tona de gel de zici ca nu la-ti spalat de vreo 2 luni si mai spui ca noi nu ne spalam:)))…

    tu spui ca asculti metallica?…hai nu ma fa sa rad ai auzit si tu numele trupei si te dai smecher ca ii asculti…in capu tau nu exista decat pula lui gutza si florin salam

    si faza cu ateism si satanism…recunosc sunt ateista si nu mi-e rusine de chestia asta da macar eu nu stau sa-mi venerez mertzanu sau carutza cu 2 cai…va dati voi mari credinciosi da cand a fost ultima data cand ai pus picioru in biserica daca sti ce e aia

    si mai spui ca ce moderne masini aveti voi…pun pariu ca daca ai vedea un harley sau un chopper ai lesina sa nu mai zik ca ati ajuns sa va temeti de scheletii de pe tricourile noastre…nici verisoru meu de 5 ani nu se mai teme de asa ceva a trecut de mult peste faza cu bau bau dar se pare ca voi nu …va temeti si de umbra voastra

    si acum lanturile…cel putin eu nu sont cocosata de la 20 de kilograme de aur la gat …ma multumesc cu un lant la pantaloti…. mai ziceai de “bocanci” pai mah tu nu valorezi nici cat capsele de pe ei

    dute dracu de retardat…va e ciuda ca va suntem superiori dar cu inteligenta voastra nu aveti cum avansa…nr de neuroni ai tuturor cocalarilor=nr de neuroni ai unui singur rocker

    uitate ce comentarii iti lasa asa numitii oameni normali…nu depasesc 2 randuri da ce sa-i faci cine se aseamna se aduna…PUNK-ROCK 4ever imputitule

  46. ma fut pe gura lu ala care mai comenteaza la adresa rock’erilor…shi oriqm ..matzi facut sa mai rup nijte muijti(manelisti) in bataie >:)…saracii, vecinii mei dragi,gadila’v’as q ranga pe spate

  47. in primul rand se scrie METALLICA cu 2 L asa daca tot te lauzi ca ai auzit de ei

    in al doilea rand Metallica nu are ce sa caute langa manele..e de neconceput..

    in al treilea rand get a life

    in al patrulea rand exista si alte preocupari pe lume decat sa stai sa analizezi cum se spala lumea pe cap , cu ce si cat de des

    in al cincilea rand esti un idiot

    cam atat pe scurt…pa pa

  48. mah eu sincer m-am cacat pe mine de ras citind kktu asta, si ii sugerez priamte care a scriso sa nu iasa de sub piatra ca s-ar putea sa dea de un rocker care sa ii futa o mama de bataie

  49. Se scrie Metallica, nicidecum “Metalica”…deci e clar ca nu apreciezi Rockul de calitate..
    Daca ti’ai vedea linistit de manelele tale ar fi mult mai bine;)
    Nu toata lumea intelege rockul asa ca nu trebuie sa o faci pe inteligentul doar pentru ca nu suporti si nu intelegi un gen de muzica adevarat;)

  50. Nu va mai bateti capul cu el ca nu aveti cu cine … e zero omul … Oamenii ca el nu trebuie sa existe … Crapati in chimnuri ba …

  51. Mai baieti mai .. Voi altceva nu stiti sa ziceti decat Guta ? Pai Guta e singurul manelist ? Voi rockeri sunteti niste oameni daca va pot numi asa care purtati bocanci si cand vi dati jos murim de cat puteti betivi,drogati si care dau din cap ca nebunii spre exemplu noi manelisti ne imbracam elegant ne TUNDEM nu ca alti ;)) !

  52. Funny … haha …
    Stii, cand un manelar moare, creste IQ-ul mediu al Romaniei …
    Care este oricum deja mult prea mic din cauza voastra, a manelarilor.
    Rockul la putere! \m/

  53. Cand un manelar moare, creste iq-ul mediu am romaniei.
    Si asa suntem pe ultimele locuri in europa ca inteligenta(mai exact antepenultimul loc) din cauza voastra.
    Mai impuscati-va si voi din cand in cand. 1 manelar in minus = un bine facut romaniei.

  54. Am vazut un coment de.al tau,cum ca noi rockerii generalizam. Dar tu ce faci aia? Spuneai ca nu iti plac persoanele care generalizeaza,pe tine te placi? In fine,lasand la oi parte asta,nu am de gand sa generalizez fapte,vorbe despre rockeri si manelisti. Fiecare rocker/manelist se imbraca dupa bunul plac,nu “ca asa e moda” cum spui tu. Daca o persoana a spus cum ca “manelistii sunt nespalati,etc” asta nu insemna ca tu trebuia sa faci campania asta anti-rockeri si sa generalizezi cum ca sunt nespalati,poarta nu stiu ce si fac nu stiu cum. Dar,asta e greseala multora dintre voi. Judecati dupa aparente. Daca ai sta si ai cunoaste un rocker cu adevarat ai vedea si cum se comporta si ce lucruri face si poate nu o sa.l mai consideri cu parul nespalat, imbracat cu tot felul de tricouri cu cranii,trupe,purtand bratari cu tepi si altele. Eu sunt rockerita, ascult black “grohaieli”,ma imbrac in haine negre,bocanci indiferent de anotimp,am pleata si dau din cap oriunde si oricand,dar asta nu inseamna ca ma incadrez in categoria ta. Si inca un lucru,un rocker poate fi prieten cu un manelist. Nu e problema de muzica,cum se imbraca,ce masini au. Atata timp cat nu se ataca reciproc,ei pot convietui impreuna. Si rockeri se iau la bataie atunci cand un prieten de.al lor este atacat,in rest nu ai sa vezi un rocker ca bate un manelist pentru muzica care o asculta sau cum se imbraca. Mai am multe de spus,insa ma opresc aici. Sper sa intelegi ceva din lucrurile spuse de noi aici si sa incerci sa cunosti persoanele,nu sa judeci dupa aparente,sau daca o persoana a spus asa,trebuie sa fim toti bagati in aceeasi oala. Mult noroc in continuare!

  55. Domnule incult , tot respectul , ai fost pacalit , trollat , prostit , etc. de cand ai fost mic .Tu sigur ai picat bacul si nu merita sa ne impartasesti idioteniile tale . Am intrat pe forum din curiozitate , sa vad daca cineva aduce ,cat de cat niste argumente stabile in legatura cu “pletosii” nostrii . Ma dezgusti .

  56. N intelegi absolut nimic.Incepi sa comentezi despre rock-eri fara sa iti dai seama ca tot ce spui sunt stereotipuri ce probabil le-ai invatat de la desene sau de cine stie unde.Du-te acasa!

  57. CRED CA ESTI UN PIC FRUSTRAT CA MANELELE TALE NU SE MAI ASCULTA!IA-TI MUZICA TA DE DOI LEI SI DU-TE CU EA UNDVA UNDE VEI FII APRECIAT!ESTI COMPLET NEBUN!!!CRED CA AI SCRIS ASTA DOAR DE FLORILE MARULUI…CA SA NE ARATI CA AI UN IQ DE -INFINIT!ADICA…SERIOS!UNDE SUNTEM AICI??LA POLITICA…LA PARLAMENT?NU IMI POT IMAGINA IQ MAI SCAZUT DECAT AL TAU!NU AM SA INTELEG NICIODATA MANELELE VOASTRE!SUNTETI DEMNI DE MILA!CARATI-VA!DACA(DOAMNE FERESTE)NE VETI SCADE INTELIGENTA SI TOTI VOM CANTA TOTI DESPRE BANI,FEMEI SI BOGATASI TU SI NATIA TA DEMNA DE MILA VETI FII BAGATI LA INCHISOARE…CREBETI-MA!SI STIU SA MA APAR,CHIAR DACA AM 10 ANI!SI ESTI O INSULTA LA ADRESA ROCKULUI!METALLICA CU DOI L NU CU UNUL FRAIERE!DACA TOT ITI PLACE,DOCUMENTEAZA-TE…DAR TOT VA FII FARA ROST!CREIERUL TAU E CA UN VAS SPARE IN CARE INCERCI SA-L PUI APA!DAR…ASA TE-A FACUT MUMATA!!!ROCK-UL NU VA MURI!!!

  58. Pacat ca Stalin n-a mai trait mult sa-i extermine pe romani! Rockerilor,dati-va foc! Toti! Jegosi nespalati care beti tuica si fu,ati carpati! Mirositi mai rau decat un hoit putrezit… Mars in cimiti la lins de picioare,rockeri satanisti! Rusine! Unde esti tu Staline?! Moarte rockerilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *