LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, July 26, 2021

Haine si accesorii pentru motociclisti

Diesel a realizat o colectie de haine si accesorii destinate barbatilor pasionati de motociclism. Colectia-capsula marcheaza lansarea motocicletei Ducati Monster 1100.

Noua colectie capsula realizata de cele doua branduri italienesti Diesel si Ducati include tricouri, jachete, jeansi, dar si accesorii precum esarfe si curele. Designul a fost realizat de echipa Diesel Style sub indrumarea lui Renzo Rosso.

Materialele folosite in realizarea colectiei sunt matasea, bumbacul sau pielea, pentru curele, dar si nailon, pentru jachete. Piesele sunt caracterizate de o puternica atitudine specifica bikerilor, detalii tehnice impecabile si elemente grafice specifice brandului Diesel.

Colectia-capsula marcheaza lansarea celui mai nou model Ducati, Monster 1100, realizat in colaborare cu Diesel. Cele doua companii italienesti si-au inceput colaborarea in 2011, cand Diesel a devenit sponsor oficial al echipei MotoGP Ducati.

Piesele Diesel for Ducati sunt disponibile atat online, cat si in magazinul Diesel din Baneasa Shopping City, Bucuresti. Preturile variaza intre 350 si 1.335 lei.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT