LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Cosmina Pasarin, ceruta de sotie

Cosmina Pasarin si DJ Pagal, pe numele sau adevarat Andrei Motoc, au ganduri serioase in ceea ce priveste relatia lor. Desi nu sunt impreuna decat de opt luni, cei doi isi fac planuri de casatorie. Vedeta a fost ceruta de sotie cu ocazia schimbarii domiciliului – Pagal si-a cumparat o casa noua pe care vrea sa o transforme intr-un camin pentru el si iubita lui.

Vedeta Antenei 1 este incantata de ideea de a deveni sotia lui Andrei
Cosminei sa se mute in el. Pana in momentul de fata, cei doi au locuit in casa fostei proteviste din primul moment in care au decis sa fie impreuna.

Potrivit prietenilor apropiati, relatia lor decurge perfect si tocmai de aceea DJ Pagal a simtit nevoia sa treaca la urmatorul nivel. Fara sa transforme acest lucru intr-un eveniment oficial, DJ-ul a adus vorba despre casatorie, iar

Cosmina a acceptat, se pare, fara sa stea prea mult pe ganduri. Cu toate acestea, ei nu au stabilit inca o data pentru rostirea juramintelor. Cert e ca vedeta si-a facut bagajele si s-a mutat in apartamentul in care urmeaza, probabil, sa convietuiasca ani multi alaturi de Andrei.

Desi multi nu stiu, Cosmina si DJ Pagal formeaza un cuplu inca din luna mai. S-au revazut in cadrul unei intruniri cu prietenii si chiar din acea seara au hotarat ca vor sa fie impreuna.

Averea, 18 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te