Cosmina Pasarin, ceruta de sotie

0

Cosmina Pasarin si DJ Pagal, pe numele sau adevarat Andrei Motoc, au ganduri serioase in ceea ce priveste relatia lor. Desi nu sunt impreuna decat de opt luni, cei doi isi fac planuri de casatorie. Vedeta a fost ceruta de sotie cu ocazia schimbarii domiciliului – Pagal si-a cumparat o casa noua pe care vrea sa o transforme intr-un camin pentru el si iubita lui.

Vedeta Antenei 1 este incantata de ideea de a deveni sotia lui Andrei
Cosminei sa se mute in el. Pana in momentul de fata, cei doi au locuit in casa fostei proteviste din primul moment in care au decis sa fie impreuna.

Potrivit prietenilor apropiati, relatia lor decurge perfect si tocmai de aceea DJ Pagal a simtit nevoia sa treaca la urmatorul nivel. Fara sa transforme acest lucru intr-un eveniment oficial, DJ-ul a adus vorba despre casatorie, iar

Cosmina a acceptat, se pare, fara sa stea prea mult pe ganduri. Cu toate acestea, ei nu au stabilit inca o data pentru rostirea juramintelor. Cert e ca vedeta si-a facut bagajele si s-a mutat in apartamentul in care urmeaza, probabil, sa convietuiasca ani multi alaturi de Andrei.

Desi multi nu stiu, Cosmina si DJ Pagal formeaza un cuplu inca din luna mai. S-au revazut in cadrul unei intruniri cu prietenii si chiar din acea seara au hotarat ca vor sa fie impreuna.

Averea, 18 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *