Fiica nelegitima al lui Mel Gibson doreste sa isi cunoasca tatal

0

Starul de la Hollywood, Mel Gibson, se infrunta cu un nou scandal, dupa ce o femeie din Australia a anuntat ca va deschide un proces impotriva actorului pentru a demonstra ca ea este fiica lui. Carmel Sloane pretinde ca actorul a lasat-o insarcinata pe mama sa, Marylin inainte de a deveni celebru, in urma cu 30 de ani.

Pictorita Carmel Sloane are un baiat in varsta de 10 ani, care doreste enorm sa isi vada bunicul.

Carmel, in varsta de 29 de ani, a declarat pentru News of the World: “Nu fac asta pentru banii lui. Vreau doar sa-l cunosc pe barbatul despre care am stiut toata viata ca este tatal meu- si pentru ca el sa isi cunoasca nepotelul.”

Procesul de paternitate este cea mai recenta “lovitura” primita de starul din “Braveheart”. La inceputul anului actorul a fost arestat pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si pentru ca a facut comentarii antisemite la adresa politistilor.

Procesul va fi intentat in aceasta saptamana, iar Gibson va trebui fie sa recunoasca ca el este tatal lui Carmel, fie sa faca testul ADN.
Carmel a adaugat: “As fi foarte fereicita daca ne-ar recunoaste ca fiind familia lui. Nu imi trebuiesc banii lui. Sunt fericita cu viata pe care o am.”

Mama lui Carmel, Marilyn (47 de ani), povesteste cum s-a intamplat totul: “ Eram o tanara slabuta, imbracata cu o pereche de jeansi stramti, si stateam la marginea drumului cand a oprit o furgoneta. Mel m-a privit cu acei minunati ochi albastri si m-a intrebat unde merg. Eram foarte emotionata si i-am raspuns ca trebuie sa ajung departe de aici.

Mi-a spus ca se numeste Mel si ca ma va duce acolo unde vreau, dar pentru asta trebuie mai intai sa ajunga acasa ca sa ia bani pentru motorina.

Mi-a spus sa ma ascund pe bancheta din spate pentru ca sa nu ma vada mama sa, care se afla in oras. Am ajuns la el acasa, el a intrat si s-a intors cu o saltea, doua perne si bani de motorina. Mi-a spus ca a adus salteaua in caz ca ne oprim sa dormim peste noapte. Ne-am inteles foarte bine. Mel era amuzant si incantator. Mi-a dezvaluit atunci ca va ajunge un renumit actor.

Avea de gand sa isi schimbe numele, dar l-am sfatuit sa nu o faca deoarece Mel Gibson este un nume dragut si i se potriveste.

Cand ne-am oprit sa dormim, Mel s-a dus in spate pe saltea, iar eu am ramas in fata. I-am spus ca nu am incredere in el, dar sincera sa fiu nu aveam incredere nici in mine! Era atat de sexy! Nu aveam contraceptive la mine si nu prea am avut relatii pana atunci.

In cele din urma m-a convins sa ma duc alaturi de el pe saltea. I-am spus atunci: ”Daca se intampla ceva si raman insarcinata vin si te caut.”, iar el a raspuns: “Voi deveni celebru. Vei sti mereu unde sa ma gasesti.” Ne-am petrecut noaptea facand dragoste si discutand.

Dar cand s-a luminat, Mel mi-a spus ca trebuie sa plece la lucru – intr-o fabrica de suc de portocale din Adelaide. Am coborat din masina si nu l-am mai vazut de atunci. Mi s-a rupt inima cand am plecat. Am descoperit la putin timp dupa aceea ca sunt insarcinata, iar in ianuarie 1977 s-a nascut Carmel. Am vrut sa il caut, dar nu ii stiam adresa.”

Tanara mamica a incercat sa il uite pe Mel si, cand Carmel avea 15 luni, a cunoscut si s-a casatorit cu un alt barbat, cu care a mai avut doi copii.

Acum, Carmel isi doreste foarte mult sa il cunoasca pe tatal sau: “Am crescut spunandu-mi-se ca Mel Gibson este tatal meu. Stiu asta de 20 de ani. I-am urmarit toate filmele. Il privesc si vad asemanarile dintre noi. Imi doresc nespus sa il cunosc, dar nu ma astept sa fac parte din viata sa. Mi-as dori sa isi cunoasca nepotul, care este un copil minunat. Ar fi mandru de el.”

Jurnalistii de la News of the World au incercat sa ia legatura cu purtatorul de cuvant a lui Mel Gibson, dar acesta a refuzat sa raspunda.

Carmel a adaugat: “Nu avem de ales. Singura solutie este sa deschidem acest proces. Un simplu test ADN va demonstra ca sunt fiica lui.”

HotNews.ro, S.B., 18 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *