LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

Carmen Amariei, intre Cluj si Danemarca

Anja Andersen a demisionat din functia de selectioner a reprezentativei de handbal feminin a Serbiei. Devenit oficial, faptul a condus la aparitia mai multor zvonuri legate de posibila destinatie a fostei mare jucatoare daneze.

Acestea au vizat-o si pe Carmen Amariei. Mai exact, in situatia in care Andersen s-ar reintoarce la gruparea Slagaelse, Carmen, buna prietena cu Anja, ar reveni sub culorile clubului danez. Prezenta lui Carmen in Danemarca a intarit presupunerile de intoarcere a romancei in tara lui Hamlet.

Mircea Cucuian, directorul sportiv al gruparii Universitatea Jolidon Cluj-Napoca, a clarificat situatia lui Carmen Amariei. Oficialul clujean a mentionat ca intre U Cluj si Amariei exista semnata o intelegere valabila pe 3 ani:

“Carmen mai avea un an contract cu Slagaelse, dar s-a ajuns la o intelegere conform careia sa poata semna doar cu o echipa din Romania. Noi am incheiat un acord pe 3 sezoane cu Carmen, contractul fiind inregistrat la FRH.”

Cucuian a mentionat ca prezenta jucatoarei in Danemarca se justifica prin rezolvarea problemelor financiare personale cu Slagaelse. In plus, Amariei nici nu si-a pus problema intoarcerii la fosta echipa de club, fapt demonstrat de dorinta jucatoarei de a evolua in tara si de intelegerea semnata cu U Cluj.

HotNews.ro, Alin Rolea, 14 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT