eMag.ro ofera de acum si muzica

0

Peste 7.000 de albume din toate genurile, disponibile imediat pentru livrare în toată ţara, pe orice suport: de la CD/DVD, până la vinil şi Blu-ray.

eMAG, cel mai mare magazin online din România, vizează să devină liderul pieţei de muzică prin noua categorie de produse lansată în eMAG Marketplace.

Peste 7.000 de titluri din toate genurile muzicale şi de la toate casele de discuri importante sunt disponibile imediat în stoc, iar ulterior, vizitatorii eMAG îşi vor putea procura prin comenzi speciale orice album existent pe piaţa internaţională.

“Ne propunem să readucem în domeniul muzicii din România o ofertă completă de producţii originale din toate genurile muzicale. Intrarea eMAG pe această piaţă are loc în condiţiile în care retailul tradiţional restrânge drastic spaţiile destinate muzicii, în căutarea unui profit mai mare pe metrul pătrat. Noi nu avem astfel de limitări şi venim cu o ofertă bogată, ediţii exclusive, concerte şi compilaţii pentru colecţionari, care vor fi un real succes mai ales în perioada sărbătorilor pentru că albumele sunt cadouri ideale pentru cei care apreciază muzica de calitate,” a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Noua categorie va fi disponibilă prin eMAG Marketplace, ca urmare a parteneriatului pe care eMAG l-a semnat cu Nova Music, distribuitorul cu cea mai variată gamă de muzică disponibilă pe piaţă. Vizitatorii eMAG pot asculta online extrase din cele mai multe titluri prezente, fie că este vorba de concerte, muzică clasică sau cele mai noi single-uri lansate pe piaţă.

“Avem în sfârşit satisfacţia de a oferi tuturor iubitorilor de muzică din România cea mai amplă ofertă de produse, acoperind toate genurile, de la ultimele noutăţi la colecţii şi rarităţi. Peste 7.000 de colecţii de viniluri şi CD-uri, super concerte pe DVD şi Blu-ray, cu livrare imediata,” a declarat Ovidiu Stroescu, CEO & Preşedinte Nova Music.

Similar fenomenului internaţional, piaţa muzicală tradiţională a fost în continuă scădere în ultimii ani, iar clienţii care fac achiziţii de muzică s-au orientat către mediul online pentru a cumpăra titluri noi. În ceea ce priveşte suportul, peste 70% din vânzările de albume muzicale sunt reprezentate de CD-uri, însă cele mai multe sunt achiziţionate online datorită ofertei extinse, dar şi a modului facil de comandă şi de primire a produsului, în retail-ul offline oferta fiind în scădere constantă.

Clienţii eMAG pot achiziţiona titlurile preferate prin comenzi online sau telefonice în call-center. Livrarea comenzilor se va efectua la nivel naţional, rapid, prin curierat door-to-door şi orice comandă plasată până în ora 18.00 va fi livrată la adresa solicitată de client în cursul zilei următoare.

eMAG Marketplace este platforma online prin care orice retailer poate promova şi vinde produse către clienţii eMAG, oferta de produse, promoţiile şi logistica comenzilor fiind făcute direct de fiecare retailer. Acceptarea în eMAG Marketplace se face pe baza unui audit al calităţii serviciilor oferite şi al consistenţei ofertei de produse. Primul retailer extern integrat la începutul lunii aprilie în Marketplace este Doron Land, compania care operează categoria Jucării, urmată de categoria Cărţi, operată de librăria Libris.

Despre eMAG:

Potrivit studiului Superbrands 2011, eMAG este cel mai recunoscut brand de consumatorii români pe segmentul electro-IT.

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional de produse IT.

eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice. Oferta eMAG se extinde permanent cu noi categorii atât în portofoliul propriu, cât şi în eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri. Compania operează magazinul www.eMAG.ro precum şi şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

eMAG face parte, alături de Asesoft Distribution şi Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Despre Nova Music:

Înfiinţată în 1996, Nova Distribution International, licenţiat Sony Music, a devenit în scurttimp unul dintre cei mai mari mari importatori si distribuitori de muzica din Romania. Nova Distribution International deţine cea mai variata gama de muzica disponibila pe piaţa in acest moment. Peste 20.000 de titluri de la cele mai importante case de discuri, titluri care acoperă toate genurile muzicale se regăsesc in oferta noastră. Fie ca va doriţi cele mai noi albume ale artiştilor preferaţi pe CD, sa vedeţi cele mai tari interpretări live pe DVD sau BlueRay Disc sau vreţi sa ascultaţi un album imprimat la cea mai buna calitate audio pe Vinyl, oferta noastră este imbatabila.

In plus, gratie relaţiilor excelente cu furnizorii noştri si experienţei vaste in domeniul muzicii, gama noastră de produse este in continua creştere. Aşa ca indiferent de gen, artist, suport sau stare de spirit veţi găsi la noi muzica perfecta pentru sufletul dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *