At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Oamenii fumeaza pentru nicotina, dar mor din cauza gudronului! – News42day
16 July 2024

Oamenii fumeaza pentru nicotina, dar mor din cauza gudronului!

0
Exista multi oameni care nu realizeaza faptul ca fumeaza doar pentru ca sunt dependenti de nicotina. Din nefericire, pe langa nicotina primesc si alte 4000 de substante nocive. Insa, exista posibilitatea ca oamenii sa inhaleze nicotina, fara alte substante nocive, cu tigara electronica.

De ce se apuca oamenii de fumat? Pentru ca sunt mai interesanti, pentru ca nu au ce face cu mainile, pentru ca asa au vazut la parinti, sunt doar cateva din multele motive. Dar, ce ii face pe oameni sa continue sa fumeze? Raspunsul corect la aceasta intrebare este, nicotina. Aceasta substanta care pe de-o parte ofera senzatia de relaxare, iar pe de alta parte mareste tensiunea, provoaca dependenta.

Cu toate ca cei mai multi oameni fumeaza tigari pentru ca sunt dependenti de nicotina, acestia nu realizeaza ca pe langa aceasta inhaleaza si alte 4000 de substante din cauza carora pot muri. Insa, ideal pentru fumatori ar fi sa isi primeasca doza de nicotina fara celelalte substante. Iar aceast ideal este astazi posibil cu tigara electronica.

Tigara electronica este un gadget care a reusit sa devina foarte rapid popular in randul fumatorilor. Exista si celebritati de la Hollywood, precum Robert Pattinson si Leonardo DiCaprio, care o folosesc pentru beneficiile sale.

Acest instrument, spre deosebire de metodele traditionale de livrare a nicotinei (guma si plasturii cu nicotina), are o rata de conversie foarte mare, acest lucru inseamna ca exista sanse mici ca fumatorii sa se intoarca la tigarile din tutun, o data ce au incercat tigara electronica.

Acest succes inregistrat de tigarile electronice se poate datora faptului ca acestea arata ca si tigarile obisnuite, ofera aceeasi senzatie si sunt mai sigure ca tigarile din tutun. Datorita faptului ca tigarile elecronice nu ard si nu contin tutun, acestea nu poarte aceleasi riscuri ca si tigarile obisnuite. Cu toate ca, pot sau nu, sa contina nicotina, acestea nu scot fum, nu contin gudron sau monoxid de carbon.

Exista deja multi romani care au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica. Tigaraelectronica-nr1 ii indeamna pe toti cei care doresc sa renunte la tigarile obisnuite sa incerce tigara electronica pentru ca nu vor regreta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *