Iata ce mananca Valentina Pelinel la micul dejun

0
Valentina Pelinel a avut o lunga perioada de timp in care nu a acordat atentie micului dejun. In prezent, modelul spune ca nu exista dimineata in care sa nu manance macar un iaurt sau un fruct. Destul de putin pentru „principala masa a zilei”.

Nutritionistii recomanda ca micul dejun sa fie bogat, astfel incat sa asigure organismului energia si substantele nutritive pentru intreaga zi. Un mic dejun boga nu este nici o amenintare la adresa siluetei fiecaruia dintre noi si, cu toate acestea, multi, din lipsa de timp sau ignoranta, prefera sa sara peste aceasta masa a zile si, mai grav, sa bea doar o cafea pe stomacul gol.

La fel proceda si Valentina Pelinel pana de curand. Modelul recunoaste ca nu lua masa dimineata, insa la sfatul nutritionistilor, a inceput sa consume cate ceva la micul dejun, desi nici alegerile ei nu pot fi catalogate drept suficiente.

“Micul dejun e simplu pentru mine. Consum fie un fruct, fie un iaurt cu fructe de padure si arareori cereale cu suc de portocale. Micul dejun il consum in jur de ora 9, inainte sa merg la alergare, aerobic, power plate sau yoga.

Daca sunt in vacanta, e posibil ca micul dejun sa devina brunch. Sincer, acum cativa ani saream adesea peste micul dejun, insa mi-am impus ca micul dejun sa aiba loc zilnic in viata mea pentru ca e foarte sanatos si am fost sfatuita si de doctorul nutritionist cu care lucrez de 3 ani.

Sunt si o fire sportiva si m-am obisnuit cu un regim alimentar destul de organizat si sanatos; totul e chestie de educatie si, in acest caz, educatia alimentara. Acum organismul meu are nevoie de micul dejun”, a declarat Valentina Pelinel pentru foodstory.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *