LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 1, 2020

Dieta cu supa de varza in capsule!

Supa de varza isi demonstreaza eficienta de mii de ani in domeniul sanatatii si al formei, insa cu greu puteam sa ne imaginam excelentele sale puteri de devorator de grasimi, puteri ce sunt amplificate atunci cand este super-concentrata intr-o capsula.

Din nefericire, nu oricine poate consuma zilnic supa de varza din cauza gustului ei nu tocmai placut si al mirosului fetid ce umple toata casa in timpul prepararii. Insa un laborator francez a venit cu ideea de-a incapsula aceasta supa, obtinand in acest fel o capsula 100% naturala si fara niciun gust neplacut, denumita Cabbage Forte. In plus, gratie procedeului de fabricatie brevetat, s-a demonstrat ca acesta capsula concentrata este mai eficienta decat consumul zilnic a patru portii de supa de varza. O singura capsula are puterea de slabire a mai multor kilograme de varza, astfel explicandu-se eficienta ei!

Capsulele Cabbage Forte concentreaza 3 extracte renumite pentru puterea de ardere a grasimilor: varza alba, varza verde si varza rosie. Calitatile terapeutice ale verzei se cunosc inca din antichitate, ea fiind considerata un adevarat panaceu – medicament universal despre care se credea ca poate vindeca orice boala. Virtutile sale sunt de necontestat, astfel ca varza se poate folosi cu succes in prevenirea si tratarea unui numar foarte mare de boli, reprezentand practic o adevarata farmacie naturala. Toate cele trei soiuri de varza sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT