LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, March 4, 2021

Fumatorii pot avea o dantura mai sanatoasa folosind tigari electronice

Consumul de tutun poate avea consecinte grave asupra sanatatii, poate provoca boli, dar poate afecta permanent si dantura sau gingiile. Tigara electronica nu contine tutun si prin urmare nu are efecte negative asupra danturii.

In fiecare zi publicam mesaje cu privire la renuntarea la fumat cu tigara electronica. De cele mai multe ori asociem fumatul cu bolile pulmonare sau de inima, insa putini dintre noi stim ca jumatate din bolile gingivale ale fumatorilor sunt cauzate de acest viciu.

Fumatul nu doar ingalbeneste dantura, ci afecteaza sanatatea intregii cavitati bucale si intregului organism. Utilizarea tutunului sub orice forma afecteaza dantura si gingiile si creste riscul aparitiei a diferite tipuri de cancer: cancer pulmonar, cancer laringian, si chiar decesul pacientului.

In plus, gudronul, care se depune ca o pelicula pe dinti, contine bacterii care favorizeaza productia de acid si creaza toxine iritante – ambele provoaca inflamatii, carii dentare si pierderea danturii.

Tigara electronica nu contine tutun si nu afecteaza dantura. De asemenea, e-tigara nu provoaca ingalbenirea dintilor sau aparitia cariilor deoarece nu contine gudron. Multi dintre cei care au renuntat la tigarile clasice in favoarea tigarilor electronice au raportat o imbunatatire a sanatatii orale.

Printre efectele negative pe care fumatul le are asupra danturii se numara si respiratia urat mirositoare. Spre deosebire de tigarile din tutun, tigarile electronice nu miros, aceasta nu lasa miros neplacut pe haine, pe par, mobilier si in masina. Totodata aceste tigari electronice nu provoaca o respiratie urat mirositoare utilizatorului.

Nu in ultimul rand tigara electronica este un dispozitiv care ofera utilizatorului aceeasi senzatie ca si cand ar fuma o tigara clasica. Iar pe langa beneficiile enumerate mai sus, e-tigara ofera utilizatorilor posibilitatea de a renunta la fumat cu ususrinta, fara a-si pune sanatatea in pericol.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT