LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, September 30, 2020

Miley Cyrus a slabit 7 kilograme cu o dieta controversata

Miley Cyrus a starnit o serie de critici dupa ce a declarat ca a slabit tinand o dieta din care a eliminat alimentele pe baza de gluten si lactoza. Multi specialisti spun ca astfel de regim nu e sanatos si ca, la un moment dat, corpul se va ingrasa rapid la loc.

Miley Cyrus arata acum mai bine ca oricand. Artista, lansata la nivel mondial gratie proiectului Hanna Montana, a slabit peste 7 kilograme si afiseaza acum un trup tonifiat. Cu toate acestea, multi specialist o catalogheaza drept anorexica si critica regimul pe care aceasta in urmeaza.
Conform spuselor ei, Miley este alergica la gluten si lactoza si, prin urmare, le-a eliminat complet din regimul alimentar. Nutritionistii spun ca in acest mod, organismul are de suferit si ca, la un moment dat kilogramele in plus se vor depune mult mai usor si mai rapid.

Miley Cirus a promovat in mai multe randuri aceasta dieta pe contul ei de Twitter, urmarit de peste 5,4 milioane de fani.

“Cu totii ar trebui sa incercati dieta fara gluten macar pentru o saptamana! Este uimitor cat de mult iti schimba in bine pielea, fizicul si mentalul. Nu veti mai reveni la modul in care mancati inainte!”, scria artista.

Criticile specialistilor sunt bazate in mod special pe faptul ca, prin lipsa glutenului, organismul este privat de fier, zinc si anumite vitamine din complexul B.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT