LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, March 2, 2021

Ce trebuie sa stii despre giantomizorul tigarilor electronice

Giantomizorul este un atomizor cu totul revolutionar, care imbina functiile unui cartomizor, ale unui rezervor Tank si ale unui atomizor intr-un singur produs. Cartusul din care inhalezi este acoperit igienic de un capac infiletabil, care il izoleaza complet de mediul inconjurator.

Ce este giantomizorul

Giantomizor ego-w este partea care vaporizeaza solutia pentru producerea de vapori. De fiecare data cand inhalezi din tigara electronica, tii apasat butonul care activeaza bateria, pentru a alimenta giantomizorul. Giantomizorul se incalzeste si sub efectul caldurii lichidul de tigara se evapora, oferind astfel senzatia de fumat.

Astfel, tigara electronica satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorului, cat si dependenta de gest. Fumatul cu tigara electronica este inofensiv atat pentru utilizatori cat si pentru cei din jur, care nu mai sunt expusi riscurilor fumatului pasiv.

Cum folosesti si umpli giantomizorul

Umplerea giantomizorului nu se face niciodata prin orificiul din mijloc ci numai prin cele laterale. Umplerea cu e-lichid se face foarte rapid si usor cu ajutorul unei seringi. Cand fumezi este recomandat sa tii tigara electronica inclinata in jos, la 30 de grade pentru ca lichidul sa ajunga mai usor la partea de atomizare.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT