LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, September 29, 2020

Cum planuiesti o cina romantica acasa?

Pregatirea unei cine romantice e un mod de a-i arata afectiunea ta persoanei iubite. Chiar daca poti face asta la un restaurant de lux, e mult mai personal daca pregatesti cina romantica acasa.

Ai nevoie doar de putina creativitate si multa dragoste.

Iata cateva sfaturi:

1. Cumpara ingredientele pentru cina cu ceva timp inainte. Evita sa te aglomerezi in ziua cu pricina. Nu uita flori si vin pentru a completa atmosfera.

2. Prepara un meniu care va place amandurora. E bine sa faci un meniu complet, cu aperitive, fel principal, desert, bauturi fine. Daca ai timp, incearca felurile de mancare cu o zi-doua inainte, ca sa te asiguri ca iti ies bine.

3. Scopul unei cine romantice este sa imite atmosfera dintr-un restaurant de lux. Asadar, pune o vaza cu flori proaspete pe masa, o fata de masa eleganta, proaspat calcata si lumanari. Pune in surdina muzica voastra preferata.

4. Desigur, e bine sa prepari toate astea din timp, ca sa ai putin timp si pentru tine, inainte ca partenerul sa soseasca.

5. Daca aveti un cantec “al vostru”, pregateste-l pe un CD sau pe computer pentru a spori atmosfera romantica.

6. Surprinde-ti partenerul cu cina pregatita! Incearca sa gatesti lucruri mai speciale, nu aceleasi feluri de mancare pe care le-ati gustat impreuna de sute de ori.

O cina romantica acasa nu se compara cu o cina la un restaurant. Fiindca acasa tu prepari totul, partenerul tau va aprecia cu siguranta efortul pe care l-ai depus si evenimentul va fi mult mai memorabil.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT