LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, October 25, 2021

Cum sa preveniti alergia la polen datorita imprejurimilor

Daca aveti alergie la polen, ar trebui sa va uitati la imprejurarile casei si a vecinatatii. Alergia la polen este un lucru dificil; poate va trebui chiar sa stati in casa. Exista multe specii de plante care folosesc polenul pentru fertilizare. Exista si plante care nu isi fertilizeaza numai propriul tip si care isi arunca semintele altundeva. Un exemplu este papadia. Veti observa ca ele formeaza seminte rapid si sunt imprastiate cu ajutorul vantului.

Cand inspirati aerul care contine aceste polenuri, alergenii va pot irita nasul. Ochii devin inlacrimati si veti simti mancarimi. Poate trebuie sa luati medicamente pentru a combate gafaitul si alte probleme respiratorii.

In afara de a va uita la imprejurimile casei, uitati-va la copacii din vecinatate si aflati daca va pot cauza probleme. Desi nu puteti face nimic importiva celor ce s-au intamplat deja dincolo de gard, puteti face mai multe in propria curte. Poate trebuie sa va schimbati aspectul imprejurimii casei pentru a reduce simptomele de alergie din cauza polenului. In acest caz, evident, nu veti putea face acest lucru fara ajutor. Este cel mai usor sa angajati o persoana specialista in amenejarea imprejurimilor, sau ati putea sa inrautatiti situatia.

Un element chimic al polenulul poate cauza sa aveti febra de fan. Nu toate plantele induc insa febra de fan. Pinii au mult polen, dar acesta nu se raspandeste usor. Deci pinii sau artarii sunt o alegere buna.

Deci trebuie sa aflati ce plante va pot declansa alergia la polen. Ori cercetati de unii singuri ori intrebati un specialist. Este mai bine sa stiti ce plante tolerati inainte sa incepeti reformarea imprejurimilor, deoarece scoaterea plantelor poate costa si mai mult decat plantarea lor.

Nu este necesar de spus ca in cazul in care va cumparati o casa noua, trebuie sa va ganditi si la alergia la polen. Este important sa va uitati la plantele care se pot gasi in zona casei noi. Uitati-va la parcul local si vedeti daca puteti fi afectati de alergia la polen daca va mutati acolo.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT