Avatare messenger – Poze avatar – Pove pentru avatar – Avatare pentru toti

0
avatare cool

avatare babes , hot babes ­čśë

avatare love si avatare iubire si dragoste

What is love ?
Love is a deep, tender, ineffable feeling of affection and solicitude toward a person, such as that arising from kinship, recognition of attractive qualities, or a sense of underlying oneness.

avatare babes si avatare hot sau fierbinti pe romaneste

BABE, Definition:

1. A baby; an infant.
2. An innocent or naive person.
3. Slang A young woman.
4. Informal Sweetheart; dear. Used as a term of endearment.

———————————————————————-

avatare zodiac – funny

Semne astrologic, zodiacul chinezesc si clasic. Horoscopul in avatare ­čśë


avatare cu zodiacul chinezesc: maimuta, dragon, sobolan

ZODIAC: Zona circulara a sferei ceresti în care se afla cele douasprezece constelatii corespunzatoare lunilor anului si prin fata carora trece drumul aparent al Soarelui în cursul unui an; fiecare dintre cele 12 sectoare ale acestei zone. * Semnele zodiacului sau zodiacele = figurile simbolice ale zodiacului reprezentând cele douasprezece constelatii. 2. Carte de astrologie cuprinzând preziceri asupra destinului oamenilor, potrivit zodiei în care s-au nascut; carte de zodii


avatare astrologice : sagetatator, gemeni, capricorn

ZODIAC: (def.2) Zona a boltii ceresti care se întinde de o parte si de alta a eclipticii, fiind strabatuta de Soare în decursul unui an si cuprinzând 12 zodii. * Semnele zodiacului = figurile simbolice ale celor 12 zodii. 2) Totalitate a celor 12 zodii, cuprinse de o astfel de zona a boltii ceresti. 3) Carte pe baza careia se prezice viitorul omului potrivit zodiei în care s-a nascut.

——————————————————————-

avatare cu animale

Avatare funny cu animale


avatare desenate cu animale


avatare cu cerbi si caprioare


cu toate ca a trecut perioada paselui iata si cateva avatare cu iepurasi


cine a spus ca nu avem avatare cu maimute ? ­čśë


ete si 3 avatare cu broaste raioase
sau avatare cu broaste frumoase


animale salbaticefelineavatare cu lei
(atentie: lei de jungla nu de buzunar)


poate ca cineva iubeste zimbrul si doua-trei avatare cu zimbrii sunt bine venite


avatare cu ursi


avatare cu pisici


avatare cu pisicute


avatare cu mate sau cu avatare cu feline in doua picioare


avatare funny cu pisici


avatare cu pisoi


avatare cu caini


avatare cu catei


avatare cu catelusi


avatare funny cu caini, catel cu cu inimioare


un numar foarte mare de avatare cu animale, (peste 23 de mii de avatare) o sa gasiti pe findavatar.com in sectiunea Animals!

———————————————————————————-


Avatare cu ingeri (imagini simple)

Cuv├óntul “├«nger” deriv─â din grecescul “angelos” care ├«nseamn─â “mesager”. Dup─â cum ne sugereaz─â ┼či numele lor, ├«ngerii au rolul de a intermedia rela┼úia omului cu Dumnezeu, transmi┼ú├ónd mesajele de la Divinitate c─âtre om ┼či invers, de la om c─âtre Dumnezeu. Dar ei nu sunt doar ni┼čte simpli mesageri ├«n ├«n┼úelesul strict al cuv├óntului ; ei au sarcina ┼či de a ne ghida ┼či sus┼úine pe lungul drum al vie┼úii.

Avatare animate cu ingeri

├Ängerii reflect─â perfec┼úiunea divin─â: bun─âtate ┼či generozitate infinit─â, fiind capabili de o dragoste nelimitat─â ┼či beneficiind mereu de o mare fericire pe care doresc s─â o ├«mp─ârt─â┼čeasc─â cu noi. Ei cunosc instantaneu consecin┼úele nenum─ârate ale unui principiu sau miile de fa┼úete ale realit─â┼úii. Cunosc secretele naturii, st─âp├ónesc legile care guverneaz─â Universul, sunt p─âstr─âtorii unei ┼čtiin┼úe foarte vaste ┼či a unei ├«n┼úelepciuni infinite. Ei lucreaz─â constant pentru binele omului, ├«ntotdeauna ┼či pretutindeni. Chiar dac─â noi nu percepem prezen┼úa lor ┼či nu le acord─âm nici un g├ónd, ├«ngerii vegheaz─â asupra noastr─â ├«n orice clip─â, ne ajut─â ├«n momentele dificile ┼či ne ap─âr─â de tot felul de pericole.

imagini animate cu ingerasi

├Ängerii se afl─â pretutindeni: ei vegheaz─â asupra caselor, ne ├«nso┼úesc ├«n c─âl─âtorii, sunt al─âturi de persoanele care sufer─â ┼či care au nevoie de sus┼úinere ┼či consolare ├«n momentele de descurajare. Nefiind ├«ngr─âdi┼úi de legile impuse de materie, ei se pot deplasa cu o vitez─â inimaginabil─â pentru noi, care suntem constr├ón┼či de legile spa┼úiului ┼či ale timpului ; este suficient s─â ne g├óndim la ei ┼či imediat sunt al─âturi de noi, gata s─â ne ofere ajutorul lor pre┼úios.

Avatare cu ingerasi

├Än ├«ntreg Universul, fiecare ├«nger are atribu┼úii precise. Galaxiile, planetele, stelele sau, dac─â vorbim de lumea ├«n care tr─âim, oceanele, r├óurile, ora┼čele, na┼úiunile, sunt ├«ncredin┼úate supravegherii ├«ngerilor. Pentru a-┼či ├«ndeplini misiunea pe care o au pe P─âm├ónt, ei se consacr─â foarte mult pentru ghidarea ┼či protec┼úia oamenilor.

imagini cu ingeri

├Änc─â de la na┼čtere, fiecare fiin┼ú─â uman─â este l─âsat─â sub protec┼úia unui ├«nger care are sarcina precis─â de a o asista ├«n orice moment al vie┼úii sale, f─âr─â s-o abandoneze niciodat─â. Fiecare persoan─â are deci propriul s─âu ├«nger p─âzitor, indiferent de ras─â, cultur─â sau religia de care apar┼úine. Chiar ┼či persoanele care spun c─â sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuz─â s─â cread─â ├«ntr-o alt─â dimensiune dec├ót cea terestr─â, au un ├«nger personal.

alte avatare cu ingeri!

Dar ce face mai precis ├«ngerul nostru p─âzitor? Probabil c─â n-o s─â ┼čtim niciodat─â cu precizie ├«n cursul vie┼úii noastre terestre. Nu ┼čtim niciodat─â exact c├ót de mult vegheaz─â ┼či c├óte fac pentru noi proprii p─ârin┼úi pe care ├«i cunoa┼čtem ┼či ├«i percepem fizic, cum am putea ┼čti precis c├óte fac ├«ngerii care nu sunt vizibili ochilor no┼čtri fizici ? Dar, dintre numeroasele lucruri pe care le fac, putem enumera c├óteva dintre ele.

cateva avatare funny cu ingeri

├Ängerul nostru personal ne fere┼čte de pericolele care ne p├óndesc f─âr─â ca noi m─âcar s─â le b─ânuim ; ne ├«ndeamn─â s─â ne deschidem c─âtre ceea ce este bun ┼či s─â evit─âm r─âul ; are sarcina de a transmite mai departe rug─âciunile noastre ┼či intervine neobosit pentru ca noi s─â primim ├«ntotdeauna dragostea divin─â.

imagini – avatare cu ingerite


├Än ├«mprejur─âri particulare, ├«ngerul p─âzitor se manifest─â ┼či sub aparen┼úe perceptibile nou─â, iar c├ónd este absolut necesar, poate lua form─â uman─â pentru a disipa confuzia ┼či dezorientarea celui c─âruia i-a fost dat s─â-l vad─â. Numeroase persoane care au intrat ├«n contact cu ├«ngerii ├«i descriu ca fiind creaturi ├«naripate, radiind de lumin─â ┼či schimb├óndu-┼či f─âr─â ├«ncetare culoarea ┼či forma. Relat─ârile celor care spun c─â au ├«nt├ólnit un ├«nger ├«ntr-un moment particular al vie┼úii lor sunt destul de diferite. Aceste persoane vorbesc ├«n general despre fiin┼úe ├«n carne ┼či oase care le-au ajutat ├«n situa┼úii de urgen┼ú─â, pentru ca ulterior s─â dispar─â ├«n mod misterios. Nimic nu ne ├«mpiedic─â s─â credem c─â persoanele ├«nt├ólnite aparent ├«nt├ómpl─âtor ├«ntr-un moment al vie┼úii (poate chiar ├«n circumstan┼úe banale) ar putea fi ├«ngeri : fiin┼úe cu care ne intersect─âm ├«n drumul nostru ┼či care, ├«nainte de a pleca, au rostit cuvinte potrivite pentru a ne lumina ┼či a ne modifica profund via┼úa. [text : Lumea Ingerilor ]

———————————————————————————-

Cum avatare cu nume frate ? ca eu nu am prea inteles tampenia asta ?
Vad ca se cauta tot felul de balarii dar in special avatare cu nume. Adica cum cu nume ? Sa’ti pui numele tau pe ele sau cum vine treaba asta ca’s cam greu de cap. Cine dreaq vrea sa’si puna numele pe o poza ? Eu unul nu … ­čśë banuiesc ca aia de’si tot scriu numele pe poze ca sa’ti personalizeze avatarele nu au auzit de zicala aia: “numele prostilor pe toate gardurile” hahaha… Cu siguranta ca ai de cautati avatare cu nume duce’ti lipsa de personalitate si cautati alternative sa va cunoasca lumea … prin avatare cu nume … asta e o tampenie de zile mari, cine pu*a mea le’a mai inventat si pe astea.
Hai ca avatare cu mesaje mai merge, adica sa scrii un text pe ele… dar nici cu alea nu’s de acord ce e aia ? ori e avatar ori e mesaj ? Avatarul prin sine nu trebuie sa transmita un mesaj direct sa citesca tot prostu ca sa inteleaga ceva, nu. Un avatar trebuie sa fie simplu, sa’ti arate personalitatea sau un mesaj ascuns, sublim, subtil, etc… fiecare persoana care’ti vede avatarul i’si va da cu parerea in felul ei si va interpreta cum doreste imaginea… dar daca ai scris ceva pe ea sa dus dreaq tot farmecul … si sansa voastra de a va remarca la fel … suna a manele ­čÖé da, avatarele cu nume suna clar a manele !!!
Deci nu mai cautati “avatare cu nume” aici ca nu o sa gasiti… cautati in alta parte!

———————————————————————-

Romania detine o oferta absolut fascinanta de flori salbatice. a sa nu mai vorbim despre pasari, insecte si alte soiuri de fiinte, care, pana la urma, depind tot de plante, intrucat reprezinta hrana si adapostul lor. In Transilvania sudica, zona ei care a fost populata candva de sasi, are cele mai bine prezervate pajisti de ses, pe care cresc, nederanjate de nimeni, imperii de flori salbatice. Facand comparatie cu alte teritorii din Europa Centrala si de Est, trebuie spus ca Romania poseda o biodiversitate uluitoare, o resursa naturala de zile mari.

Avatare cu flori de floarea soarelui

Agricultura organica si productia de bunuri de buna calitate, cum ar fi mierea si extractele din plante, ofera satenilor o modalitate considerabila de castig, dand astfel o sansa protejarii bogatei flore si faune salbatice. Zona Transilvaniei necesita o dezvoltare sustinuta, iar maniera pozitiva de a obtine aceasta dezvoltare o poate asigura chiar potentialul economic al agriculturii organice, produsele pe baza de plante, miere, ca si mestesugurile traditionale ori turismul ecologic.

Avatare cu flori exotice

Satele romanesti se vor regenera si vor prospera numai daca va fi incurajata dezvoltarea turistica si economica la scara mica. ransilvania de sud ar putea fi un model pentru celelalte judete ale Romaniei, ca si pentru celelalte tari ale Europei. Ce-i drept, acest gen de proiect nu poate functiona decat avand sprijinul public adecvat. Toata lumea are nevoie de plante si majoritatea oamenilor le cauta, ele nu exista doar pentru botanisti!

avatare cu flori salbatice

Plantele si habitatele lor sunt fragile si au nevoie urgent de protectie, iar florile salbatice ale Romaniei sunt pretioase, nu numai pentru romani, ci si pentru toti europenii. Multe dintre ele au devenit rarisime in Europa, dar mai presus de orice, aici e vorba de comunitatile uriase de plante, acele pajisti pestrite de flori, unice in lumea de azi. Romania ne ofera sansa nepretuita de a arunca o privire asupra peisajelor pe care stramosii nostri le cunosteau si le iubeau.

cateva foricele colorate pentru avatare

Cateva avatare cu trandafiri

—————————————————————————–

Avatare cu Isus

Adevarat a inviat !!!

———————————————————————–

Avatare fotbal pentru toate gusturile. Avatare cu mingi de fotbal, avatare cu steaguri, avatare cu embleme , avatare cu trofee, etc … Pentru cei carora le place acest sport si nu numai !

Avatare cu mingi de fotbal

Astonvilla, Leicester, Chelsea

Avatare Wales Avatars

Bangor-City,Cardiff-City,Newtow

Avatare Scotland

Glasgow Rangers , Celtic, Livingston

Avatare Fotbal , Club Avatars


Juventus, Brescia, Real Madrid

Avatare Soccer


Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Liverpool …

Alte avatare cu fotbal!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *