LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Dan Bittman, cu nasul rupt si cotul fracturat

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a cazut marti seara de pe scena in timpul unui concert sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti, acrobatie in urma careia s-a pricopsit cu o fisura la mana stanga si fisura de piramida nazala.

Dan Bittman este urmarit de ghinion. Anul trecut, spre sfarsitul lunii octombrie, cantaretul si colegii lui de trupa s-au rasturnat cu masina pe drumul de la Arad la Bucuresti, pe cand se intorceau de la un concert. Interpretul a suferit atunci o fractura nazala si o contuzie la unul dintre genunchi, iar Mihai Coman, claparul trupei, a fost nevoit sa stea cu mana ranita imobilizata.

Ca un adevarat profesionist, Bittman s-a prezentat intai la emisiunea “Danutz SRL” pe care o modereaza la TVR 1 si abia apoi a mers la Spitalul de Urgenta.

CANTARE IN CHINURI

De aceasta data, Bittman a ajuns la Urgenta dupa ce, la inceputul spectacolului de la Polivalenta, ultimul din cadrul turneului de promovare al albumului “Tai-na”, a cazut printr-o deschizatura aflata in scena, gaura de existenta careia artistul a aflat intr-un mod extrem de dureros.

In ciuda ranilor destul de grave si foarte dureroase, cantaretul a incheiat showul care a durat aproximativ doua ore, dupa care s-a dus la spital, unde a primit ingrijiri.

Ziarul, 07 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT