Cum sa accesorizezi pantofi de dama casual cu cele mai frumoase genti

0

Atunci cand vine vorba de tinute, orice pereche de pantofi de dama are nevoie de o geanta frumoasa care sa completeze perfect outfitul. In fiecare an, tendintele de fashion stabilesc ce se va purta in fiecare sezon. Astfel, fiecare pereche de incaltaminte are si un omolagat in genti cu care sa se potriveasca.

Alege-ti din colectia Boutique Arena pantofi de dama si genti chic!

Sa incepem cu incaltamintea. Pentru a face un mix perfect intre pantofi si geanta, nu este nici o regula cu privire la ce alegi prima data. Insa in topul preferintelor, sunt mai des incaltarile, iar abia apoi accesoriile.

Toamna asta se poarta mult stilul casual, iar in colectia Boutique Arena gasesti pantofi de dama casual pe gustul tau.

Vrei sa afisezi o aparitie lejera, dar feminina si delicata? Alege o pereche de pantofi de dama casual cu platforma Alona roz. Confortabili, intr-o nuanta placuta, cu platforma moderna, in tendintele de fashion, acesti pantofi sunt perfecti pentru a fi purtati zi de zi. Se potrivesc cu jeansi mulati sau lejeri, cu rochite sau cu salopete chic. Iar daca ai nevoie de o geanta perfecta pentru ei, geanta casual Delay bej este cea potrivita. Modelul versatil o transforma intr-un accesoriu perfect, iar nuantele de bej si franjurii gri se vor potrivi cu incaltarile. Nu ne crede pe cuvant, incearca si tu combinatia!

Incearca o combinatie cool si moderna!

Iti place stilul de fashion cool, dar cu personalitate? Pantofii de dama casual Alma albi sunt exact pe gustul tau. Simpli, intr-o combinatie de culori de impact, sunt versatili pentru o multitudine de outfit-uri. Sunt si comozi, in plus, si pot face fata cu brio zilelor cu vreme mohorata. Daca vrei sa arati de invidiat, ii poti purta cu jeansi drepti si un trenci lung, putin oversized. Vei arata demn de o coperta de moda. Ce-ti lipseste? Geanta perfecta pentru o tinuta reusita! Iar noi stim exact care este aceasta: geanta Fairweather. In ton perfect cu pantofii de dama Alma, se vor asorta perfect, iar tu vei obtine o tinuta de invidiat, moderna si in ton cu tendintele.

Descopera toate modelele de pantofi de dama si de genti in shopul online Boutique Arena si bucura-te de cele mai frumoase combinatii si outfituri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *