#crypto: Unde pastram si unde tranzactionam monedele virtuale in siguranta?

0

Tot am fost intrebat in ultima perioada ce WALLET folosesc pentru monede virtuale si daca am retras banii in siguranta in contul bancar sau pe card. Eu folosesc mai multe platforme asadar am sa vi le prezint aici.

Bitcoin este o moneda digitala folosita pentru trensferuri rapide, sigure si ieftine fara necesitate sa fie intermediate de vreo institutie sau procesor. Bitcoinii sunt stocati si transferati electronic de pe portofele personale. Introdusa in 2009, moneda bitcoin a crescut semnificativ in valoarea multumita cantitatii sale limitate si cresterii in popularitate.

Pentru tranzactionarea monedelor folosesc de ani de zile eTORO … platforma lor mi se pare cea mai faina, usoara si la indemana tuturor, iar aplicatia de mobil te face sa te indragostesti de ea din prima clipa. O alta platforma pe care o recomand si unde puteti pastra bitcoin este BTCXCHANGE … care e o platforma romaneasca, prezenta pe piata de ani de zile si isi fac treaba foarte bine. De asemenea o platforma foarte buna este si COINBASE unde poti transfera orice moneda in alta sau in USD, EUR, etc.

PS: La toti am facut depozit si am facut cashout fara nici un fel de problema. Ultima data la BTCXCHANGE am facut cashout de 1000 euro si au ajuns banii in 2 zile.

PS2: Eu va recomand sa va faceti cont pe TOATE cele 3 platforme si sa le folositi fiecare in functie de ce aveti nevoie in acel moment!

BTCXCHANGE este o piata unde se intersecteaza cererea cu oferta. Cu alte cuvinte platforma noastra intermediaza schimbul de bitcoini intre utilizatori intr-un mod simplu si sigur. Noi garantam ca cumparptorul isi va primi bitcoinii iar vanzatorul valuta fiat.

BTCXCHANGE nu vinde sau cumpara bitcoini pe cont propriu. Utilizatorii site-ului nostru vor cumpara intotdeauna bitcoin de la o terta persoana care doreşte sa-i vanda. Noi ne obligam sa oferim un teren sigur şi simplu in care tranzactiile sa se deruleze in cele mai optime conditii. Noi garantam, practic, faptul ca vanzatorii işi vor primi banii clasici pentru valuta lor digitala, iar cumparatorii vor avea in contul lor bitcoinii aferenti tranzactiei care a fost derulata.

Tranzactionarea acestei valute este foarte simpla şi se face deosebit de repede. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont gratuit pe BTCXCHANGE. Puteti deschide un cont aici.

Pentru a anula o comanda pe care o aveti in curs, trebuie sa accesati butonul “Vanzare/Cumparare”, dupa aceea alegeti comanda pe care doriti sa o anulati din tabelul “Comenzi active” şi faceti click pe optiunea “Anulare”.

Dupa ce ati alimentat cu succes contul dumneavoastra, este momentul sa incepeti sa tranzactionati selectand butonul “Vanzare/Cumparare” din meniul principal. Pe acesta pagina stabiliti pretul pe care doriti sa-l platiti sau sa-l primiti pe bitcoini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *