LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, December 17, 2017

Fumatorii pot avea o dantura mai sanatoasa folosind tigari electronice

Consumul de tutun poate avea consecinte grave asupra sanatatii, poate provoca boli, dar poate afecta permanent si dantura sau gingiile. Tigara electronica nu contine tutun si prin urmare nu are efecte negative asupra danturii.

In fiecare zi publicam mesaje cu privire la renuntarea la fumat cu tigara electronica. De cele mai multe ori asociem fumatul cu bolile pulmonare sau de inima, insa putini dintre noi stim ca jumatate din bolile gingivale ale fumatorilor sunt cauzate de acest viciu.

Fumatul nu doar ingalbeneste dantura, ci afecteaza sanatatea intregii cavitati bucale si intregului organism. Utilizarea tutunului sub orice forma afecteaza dantura si gingiile si creste riscul aparitiei a diferite tipuri de cancer: cancer pulmonar, cancer laringian, si chiar decesul pacientului.

In plus, gudronul, care se depune ca o pelicula pe dinti, contine bacterii care favorizeaza productia de acid si creaza toxine iritante – ambele provoaca inflamatii, carii dentare si pierderea danturii.

Tigara electronica nu contine tutun si nu afecteaza dantura. De asemenea, e-tigara nu provoaca ingalbenirea dintilor sau aparitia cariilor deoarece nu contine gudron. Multi dintre cei care au renuntat la tigarile clasice in favoarea tigarilor electronice au raportat o imbunatatire a sanatatii orale.

Printre efectele negative pe care fumatul le are asupra danturii se numara si respiratia urat mirositoare. Spre deosebire de tigarile din tutun, tigarile electronice nu miros, aceasta nu lasa miros neplacut pe haine, pe par, mobilier si in masina. Totodata aceste tigari electronice nu provoaca o respiratie urat mirositoare utilizatorului.

Nu in ultimul rand tigara electronica este un dispozitiv care ofera utilizatorului aceeasi senzatie ca si cand ar fuma o tigara clasica. Iar pe langa beneficiile enumerate mai sus, e-tigara ofera utilizatorilor posibilitatea de a renunta la fumat cu ususrinta, fara a-si pune sanatatea in pericol.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te