LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, December 14, 2017

Avertisment: Cumparati tigari electronice doar de la companii renumite!

Un comunicat de presa recent, aparut in TimesofMalta, avertizeaza consumatorii ca exista diverse persoane care comercializeaza tigari electronice pe internet, care nu sunt in conformitate cu Directivele Europene. Sfatul nostru este sa achizitionati tigari electronice numai de la companii care dispun de certificate si care au recomandari pe internet de la alti consumatori.

Discutiile aprinse in jurul subiectului „tigara electronica” par sa nu se mai termine. Recent, intr-un comunicat de presa aparut in TimesofMalta, Divizia de Regulamente Tehnice din cadrul Malta Competition and Consumer Affairs Authority, avertizeaza ca pe internet se comercializeaza multe tigari electronice care nu respecta Directivele Europene. Potrivit aceleiasi autoritati toate companiile care comercializeaza tigari electronice ar trebui sa dispuna de certificate CE.

Chiar si in Romania exista multe companii care reusesc prin diverse metode sa introduca in tara tigari electronice contrafacute care nu dispun de niciun fel de certificate. Exista multi vanzatori ambulanti care vand pe diferite site-uri de shopping online unde nu li se cere sa faca dovada ca produsele lor sunt in conformitate cu normele UE.

De asemenea, exista vanzatori care au propriile site-uri si care comercializeaza produse contrafacute. De regula astfel de vanzatori nu au pe site datele unei societati comerciale, nu platesc taxe la stat si comercializeaza tigari electronice foarte ieftine, practica preturi de dumping.

Desigur chiar daca anumite companii detin certificate CE, asta nu inseamna ca produsele lor sunt de calitate. Diferenta intre o tigara electronica de calitate si una mai putin buna este data de calitate componentelor din care este realizata, de gustul pe care il ofera dar si de fiabilitatea pe care o are.

Cel mai bine, pentru a fi siguri de un produs pe care doriti sa il cumparati, este sa tineti cont de urmatoarele: compania sa fie inregistrata la Registrul Comertului, sa comercializeze tigari electronice fabricate de producatori cunoscuti si sa aibe recomandari de la consumatori pe blogurile si forumurile de specialitate.
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te