LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 19, 2021

“ROMÂNII AU TALENT”. Adrian Ţuţu a câştigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO

“ROMÂNII AU TALENT”. Adrian Ţuţu a câştigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO.

12 concurenţi s-au duelat în finala concursului “Românii au talent” de la Pro TV pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Adrian Ţuţu a primit cele mai multe voturi din partea spectatorilor, aceasta fiind şi favoritul caselor de pariuri. Marele învins de la “Românii au talent “a fost Narcis Ianău.

Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Tutu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea au încercat să impresioneze juriul şi spectatorii pe scena de la “Românii au talent”.

Premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro a ajuns la concurentul care a strâns cele mai multe voturi primite din partea publicului, atât pe parcursul celor două săptămâni de votare, cât şi în timpul emisiunii de luni seară.

În ordinea voturilor, locul 1 a fost obţinut de Adrian Ţuţu, cu melodia rap “Sunt român”, pe locul secund s-a clasat Narcis Ianău, iar Valentin Dinu a obţinut locul al treilea.

Adrian Ţuţu şi-a descoperit pasiunea pentru muzică şi dans când avea 14 ani. Atunci a compus o piesă pentru părinţii lui care au decedat. Tânarul de 18 ani munceşte în diverse locuri, în construcţii, ca ospatar, şi se întreţine singur.

“Iubiţi-vă părinţii” – a fost mesajul lui Ţuţu care a impresionat publicul “Românii au talent” şi i-a oferit băiatului de 18 ani biletul spre finală. Concurentul a cântat şi dansat pe ritmul melodiei compuse chiar de el in memoria părinţilor săi decedaţi. Dacă va câştiga, tânărul a spus că va investi banii în muzică şi îşi va putea zugrăvi locuinţa.

“Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vă mulţumesc toată viaţa mea v-o dăruiesc vouă şi sper ca melodiile mele să fie un mesaj bun pentru voi”, a declarat emoţionat Adrian Ţuţu după primirea premiului.

Citeste continuarea articolului “ROMÂNII AU TALENT”. Adrian Ţuţu a câştigat MARELE PREMIU DE 120.000 DE EURO pe News42day.comComment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT