Horoscop Gemeni – Caracteristici generale 2011

Se poate spune ca sansa va fi de partea celor din zodia Gemeni in anul 2011, mai ales in prima lui jumatate. O buna parte din problemele cu care cei nascuti in zodia Gemeni s-au confruntat pana acum isi vor gasi rezolvarea, iar activitatile noi in care se vor implica vor evolua cum nu se poate mai bine. Popularitatea nativilor din zodia Gemeni va creste simtitor si oriunde se vor duce vor fi apreciati si ascultati. Intervalul ianuarie-iunie 2011 se va dovedi o perioada excelenta pentru cei din zodia Gemeni pentru a-si largi cercul de prieteni, dar si pentru a-si gasi sustinatori pentru proiectele pe care doresc sa le demareze. Un domeniu in care sansa nu le va surade intr-o prea mare masura celor din zodia Gemeni este cel sentimental. Nativii din Gemeni isi doresc si isi vor dori in continuare o consolidare a relatiei cu partenerul de suflet, dar lucrurile nu vor evolua intr-un fel care sa ii multumeasca. N-ar fi exclus nici ca fiinta iubita sa se confrunte cu situatii dificile, care le vor crea amandurora un stres accentuat. De asemenea, relatia cu copiii sau cu persoanele mai tinere din familie se anunta a fi mai dificila decat in mod obisnuit pentru nativii din zodia Gemeni.

Horoscop Gemeni – Dragoste 2011

Situatia sentimentala a celor din zodia Gemeni va fi in continuare agitata si nu vor avea foarte multe motive de multumire. Nevoia de dragoste si dorinta lor de a-si consolida relatia va fi mai mare, dar adesea lucrurile nu vor evolua asa cum isi dorec nativii din zodia Gemeni. Mare atentie, caci manifestarile acestora ar putea genera discutii aprinse cu partenerul de suflet sau chiar certuri cu acesta. O perioada destul de tensionata la capitolul dragoste pentru cei nascuti in zodia Gemeni va fi sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie cand lucrurile ar putea scapa lesne de sub control.

Horoscop Gemeni – Cariera 2011

Daca anul trecut, pentru cei din zodia Gemeni, nu au aparut reusite deosebite in cariera, in 2011, horoscopul anunta pentru nativii din Gemeni, posibilitatea unui succes in prima luna din 2011. Calitatile intelectuale, inspiratia si creativitatea ii vor ajuta pe cei din zodia Gemeni, asa cum prevede horoscopul, sa rezolve cu succes situatiile cu care se vor confrunta in plan profesional. Horoscopul anunta ca si dupa ianuarie 2011, pana la jumatatea anului, apare posibilitatea de a rezolva cu bine toate obiectivele propuse de cei aflati sub semnul zodiei Gemeni. Sansa va fi cu ei, iar in 2011, eforturile pe care le vor face, vor avea rezultate cel putin multumitoare. Asadar, pentru nativii din Gemeni, horoscopul carierei pentru 2011 anunta lucruri frumoase.

Horoscop Gemeni – Bani 2011

Ceea ce prezice horoscopul anului 2011 pentru cei nascuti sub semnul zodiacal Gemeni este ca interesul pentru chestiunile materiale este mai profund decat in mod obisnuit.In 2011 vor castiga ceva bani prin intermediul serviciului, dar, cel putin in prima jumatate a anului 2011, horoscopul nu intrevede realizari deosebite pentru zodia Gemeni. In schimb dupa luna iunie a anului 2011, cei din zodia Gemeni ar putea obtine unele castiguri din colaborari, activitati de parteneriat sau prin intermediul partenerului de viata. Horoscopul anunta ca 2011 este o perioada in care situatia materiala ar putea inregistra unele schimbari profunde care nu ii vor dezavantaja pe nativii zodiei Gemeni.

Horoscop Gemeni – Sanatate 2011

Pentru nativii din zodia Gemeni, horoscopul anului 2011, nu prevede probleme serioase in ceea ce priveste sanatatea. Mai ales in prima parte a anului 2011, calitatile mentale a persoanelor nascute zub semnul zodiacal Gemeni vor fi accentuate, iar starea psihica va fi foarte buna. De asemenea in intervalul aprilie-mai 2011, horoscopul anunta pentru nativii zodiei Gemeni atingerea unui maxim de energie ce ii va ajuta sa se implice in activitati dintre cele mai diverse. Oricum, activitatile sociale ii vor ajuta pe nativii zodiei Gemeni sa isi mentina tonusul si buna dispozitie. Rezistenta fizica va fi buna pe tot parcursul anului 2011 pentru zodia Gemeni, astfel incat chiar daca vor mai fi mici probleme de sanatate, ele vor putea fi depasite din mers, cel putin asa prevede horoscopul anului 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *