LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Blog trafic tip #1 – Creaza continut original de o valoare significanta

La fiecare pas pe blogosfera romaneasca si nu numai, ma intalnesc cu intrebarea “Cum sa ai un trafic masiv pe blog?” O intrebare buna pana la urma, nu? Fiecare dintre noi, care am inceput sa scriem, ne intereseaza subiectul, pentru ca suntem constienti de importanta ei.

Toata lumea intreaba si unii raspund, dar subiectul nu este incheiat inca, cel putin asa vad eu, pentru ca inca n-am ajuns la un trafic asa de mare incat sa se blocheze serverele. Asa ca mai este loc pentru raspunsuri la intrebarea de mai sus.

Din acest motiv am inceput o categorie blog trafic tips. In aceasta categorie o sa incerc sa adun cele mai bune si folositoare sfaturi legate de trafic. Si sper sa va fie de folos. Iata primul si cel mai important sfat. CONTINUTUL.

Continutul e rege cum se zice. Daca esti pe scena marketingului online de o vreme, probabil ai auzit zicala de mai sus aproape zilnic. Fiecare manual de marketing online invata acest principiu si repeta ca pe o mantra si bine o face.

Unul dintre cele mai mari probleme este cand blogul tau si traficul masiv nu au nici o legatura. Aceasta este simptoma unor chestii mult mai sinistre. Si anume “Continut prost”. Chiar mai rau, decat continutul original scris prost este continutul, care nu este original deloc. Aceasta este sunetul de clopot al unui blog pe moarte.

E MUSAI sa ai continut unic. Acesta este sufletul bloggingului. Cind cele mai multe bloguri duc lipsa continutului unic si original, tu trebuie sa fii diferit.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT