LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, July 28, 2021

Romanii isi pot promova cartile pe Google

Compnia americana Google va lansa un serviciu care le ofera editorilor o noua metoda de a promova carti atat in Romania, cat si pe plan international.

Progrmul “Parteneri Google Cautare de Carti” este un serviciu gratuit, ce reuneste peste 10.000 de participanti din intreaga lume si permite editorilor romani sa isi inscrie cartile pe care doresc sa le promoveze in cadrul Google Book Search. Acest serviciu, care este de asemenea gratuit, digitalizeaza materialele inscrise si le indexeaza pentru a putea fi vizualizate de catre potentiali cititori.

“Lansarea programului pentru parteneri reprezinta un prim pas pentru a face Google Book Search disponibil pentru utilizatorii de limba romana”, a declarat Basak Tamar, seful Google al departamentului de operatiuni de piata pentru tarile emergente.

Serviciul sociat Google Book Seach permite cautarea informatiilor in interiorul cartilor, in mod similar cu interogarea paginilor web, iar rezultatele unei interogari sunt insotite de link-uri catre librarii sau magazine online.

Progrmul Google este disponibil momentan in limbile engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, olandeza, portugheza, chineza si japoneza.

Sursa: Ziarul FinanciarComment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT