LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, September 22, 2021

Bacalaureat 2007 sesiunea de toamna

Elevii care nu au reusit sa promoveze toate probele la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie mai au o sansa. De astazi incepe sesiunea de toamna a bacalaureatului, la care s-au inscris peste 40.000 de elevi.

Prima proba este proba orala la Limba si Literatura Romana urmata maine de proba orala la Limba si Literatura Materna. Miercuri 22 august va avea loc proba orala la Limba si Literatura Moderna. Calendarul Bacalaureatului pentru restul probelor este urmatorul:

– 23 august Limba si Literatura Romana, proba scrisa – proba A;
– 24 august Limba si Literatura Materna, proba scrisa – proba C;
– 27 august proba obligatorie a profilului, proba scrisa – proba D;
– 28 august proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii – proba E (scrisa sau practica);
– 29 august proba la alegere dintre celelalte discipline din celelalte arii curriculare – proba F (scrisa sau practica);

Primele rezultate vor fi afisate pe data de 31 august pana la ora 16, iar contestatiile vor putea fi depuse in aceeasi zi intre orele 16-20. Zilele de 1 si 2 septembrie sunt rezervate rezolvarii contestatiilor, iar pe data de 3 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

Se considera promovat la examenul de bacalaureat candidatul care a obtinut cel putin nota 5 sau calificativul “admis” la fiecare proba orala, si care a obtinut cel putin nota 5 la fiecare proba scrisa sau practica de examen avand in final media generala minima 6,00. Pentru candidatii care obtin media generala 5,99, aceasta se rotunjeste la 6,00. Candidatii eliminati de la o proba nu mai pot participa la probele urmatoare si sunt declarati “eliminati din examen”, fara posibilitatea recunoasterii notelor pentru sesiunile urmatoare.

Elevii care au mai sustinut examenul de bacalaureat de inca doua ori pana acum si cei de la liceele particulare vor trebui sa plateasca o taxa de 190 de lei.Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT