LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, September 21, 2021

Vanzarile de telefoane mobile la nivel mondial vor atinge 1,13 miliarde unitati in 2007

Vanzarile de telefoane mobile la nivel mondial au crescut cu 17,4% in trimestrul doi al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la peste 270,9 milioane unitati, conform companiei de cercetare si consultanta Gartner, informeaza Telecompaper.

Pentru acest an, compania americana estimeaza ca vanzarile la nivel mondial de dispozitive mobile vor atinge cifra de 1,13 miliarde unitati. Potrivit Gartner, Motorola si-a pastrat pozitia a doua in topul producatorilor de telefoane mobile, cu vanzari peste rivalul Samsung.

In trimestrul doi al acestui an, vanzarile Nokia au crescut cu 29% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 99,9 milioane unitati, sustine o analiza Gartner, citata de Telecompaper. Vanzarile Motorola au inregistrat un declin de 22% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut pana la 39,5 milioane unitati, iar cota de piata a companiei a scazut cu 7,3%.

Cu toate acestea, conform analizei companiei americane de cercetare si consultanta IT, Motorola si-a pastrat locul doi mondial in topul producatorilor de telefoane mobile. Locurile trei, patru si cinci au revenit companiilor Samsung, Sony Ericsson si LG.

Amintim ca la inceputul acestei luni, compania de cercetare IDC a anuntat ca Samsung a reusit sa devanseze compania Motorola si sa treaca pe locul doi in topul producatorilor mondiali de telefonie mobila cu o cota de piata de 13,7%, fata de numai 13% pentru compania americana, dupa o perioada de patru ani in care acest top a fost neschimbat.

Potrivit IDC, in trimestrul doi al acestui an, Motorola a vandut 35,5 milioane de dispozitive, in scadere cu 31,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut. De cealalta parte, Samsung a inregistrat al patrulea trimestru consecutiv de cresteri cu 37,4 milioane de dispozitive mobile vandute in perioada mentionata, cu 48,4% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

HotNews.ro, Adrian Vasilache, 24 aug 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT