LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 19, 2021

Romanita a vrut sa cumpere OTV-ul

Creatoarea de moda recunoaste ca a vrut sa ingroape televiziunea patronata de Dan Diaconescu. Intr-un interviu publicat in editia din aceasta saptamana a revistei X Magazin, Romanita Iovan mai spune ca i s-a propus realizarea unui film serial despre viata ei.

Furia Romanitei a fost declansata de mediatizarea excesiva pe care “televiziunea de apartament” i-a facut-o familiei sale dupa ce sotul creatoarei de moda, pilotul Adrian Iovan, a impuscat mortal un barbat pe care l-a surprins in locuinta lor din cartierul Primaverii.

A PREFERAT TRIBUNALUL

Timp de cateva luni, televiziunea din Piata Romana a difuzat aproape in fiecare seara emisiuni dedicate acestui caz. “Intr-o perioada, m-am gandit sa cumpar OTV si sa-l inchid pentru ca oamenii sa nu mai aiba tentatia sa creada ca asa se face presa”, a declarat creatoarea de moda.

Se pare ca multe dintre anchetele jurnalistice au fost realizate chiar de Radu Popa, tanarul alaturi de care Romanita Iovan a fost fotografiata in ipostaze compromitatoare pe cand era insarcinata in opt luni.
Pana la urma, designerul a preferat sa-si foloseasca banii pentru a angaja avocati buni care sa dea in judecata postul OTV.

TELENOVELA CU SOTII IOVAN

Povestea de viata a Romanitei Iovan are toate datele unui scenariu cu succes la public, trezind si interesul realizatorilor de filme. Creatoarea de moda spune ca a primit deja o oferta pe care trebuie sa o analizeze, deoarece se teme ca un astfel de proiect ar tine-o departe de fiul ei, in varsta de trei luni si jumatate.
Integral in Ziarul

Ziarul, 23 ian 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT