LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, September 26, 2021

David Beckham va câştiga 115.200 de euro pe zi

Se jură că nu pleacă în America pentru bani, dar cifrele contractului său sunt ameţitoare. Starul englez, David Beckham va câştiga în cinci ani la Los Angeles Galaxy cât nu adună alţii într-o viaţă. Beckham se va trezi în fiecare dimineaţă ştiind că în ziua pe care o va începe, va câştiga…115.200 de euro.

Pe unde joacă, starul englez David Beckham transformă totul în bani. Din vară, Beckham se va muta la noua sa echipă, Los Angeles Galaxy şi va avea un salariu colosal. Pentru fiecare oră petrecută pe pământ american, Beckham va fi răsplătit cu 4800 de euro.

După 24 de ore, soţii Beckham vor pune capul pe pernă, ştiind că ziua ce tocmai s-a încheiat le-a îngroşat conturile cu 115.200 de euro.

Fiecare săptămână în Los Angeles va fi de vis pentru David Beckham: după şapte zile lucrătoare, calculele spun că starul englez va stârni invidia printre starurile de la Hollywood: va primi puţin peste 800 de mii de euro. La sfârşit de lună, când va merge să-şi ridice salariul, Beckham va aduce acasă 3,2 milioane de euro.

Pentru că se află în ţara tuturor posibilităţilor, soţii Beckham vor încheia primul an în Statele Unite cu buzunarele mai mult decât pline: aproape 39 de milioane de euro.

Sursa: Realitatea TVComment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT