LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Dan Bittman, cu nasul rupt si cotul fracturat

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a cazut marti seara de pe scena in timpul unui concert sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti, acrobatie in urma careia s-a pricopsit cu o fisura la mana stanga si fisura de piramida nazala.

Dan Bittman este urmarit de ghinion. Anul trecut, spre sfarsitul lunii octombrie, cantaretul si colegii lui de trupa s-au rasturnat cu masina pe drumul de la Arad la Bucuresti, pe cand se intorceau de la un concert. Interpretul a suferit atunci o fractura nazala si o contuzie la unul dintre genunchi, iar Mihai Coman, claparul trupei, a fost nevoit sa stea cu mana ranita imobilizata.

Ca un adevarat profesionist, Bittman s-a prezentat intai la emisiunea “Danutz SRL” pe care o modereaza la TVR 1 si abia apoi a mers la Spitalul de Urgenta.

CANTARE IN CHINURI

De aceasta data, Bittman a ajuns la Urgenta dupa ce, la inceputul spectacolului de la Polivalenta, ultimul din cadrul turneului de promovare al albumului “Tai-na”, a cazut printr-o deschizatura aflata in scena, gaura de existenta careia artistul a aflat intr-un mod extrem de dureros.

In ciuda ranilor destul de grave si foarte dureroase, cantaretul a incheiat showul care a durat aproximativ doua ore, dupa care s-a dus la spital, unde a primit ingrijiri.

Ziarul, 07 dec 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te