LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, December 12, 2017

Erste Bank a lansat la Viena prima banca pentru categoriile defavorizate

Fundatia Bancii Erste, noul proprietar al BCR, a lansat miercuri la Viena prima banca a celor care nu au un cont bancar. Banca Zweite Sparkasse se adreseaza persoanelor dezavantajate din punct de vedere social. Institutia, numita “Banca pentru oamenii care nu au o banca” este prima de acest gen din Europa.

Unicul produs oferit deocamdata de Zweite Sparkasse este un cont cu dobanda, pe durata limitata. Acesta reprezinta contul bancar de baza, cu card bancar, care nu are facilitati de descoperire de cont si este pus la dispozitia clientului pe o perioada de trei ani.

Banca functioneaza in cooperare cu institutii de ajutor social, dar si cu serviciile de consiliere in caz de datorii, consiliere facuta voluntar de catre angajati ai Erste Bank.

Surse ale bancii Erste Romania spun ca daca proiectul se va dovedi viabil si fructuos, atunci se va extinde si in celelalte tari in care Erste actioneaza.

Cu toate acestea, pana vom avea si in Romania o astfel de banca, va mai trece o perioada de timp. Daca in Austria exista aproximativ 12000 de persoane care nu au acces la un cont bancar, in Romania numarul acestora se ridica la cateva milioane.

HotNews.ro, A. Stefan, 22 nov 2006
Comment Form

  • BARRY: aveți nevoie de un credit de urgență prin e-mail acum: barryhonestloancompany
  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te