LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, June 18, 2021

Lista tarilor ostile Internetului

Un numar de 13 tari figureaza pe lista publicata de organizatia Reporteri Fara Frontiere, cu ocazia unei “cyber-manifestari” internationale, organizata marti si miercuri, relateaza AFP. Vizate de asociatia pentru aparare a libertatii presei sunt tari ca Arabia Saudita, Belarus, Birmania, China, Coreea de Nord, Cuba, Egipt, Iran, Uzbekistan, Siria, Tunisia, Turkmenistan si Vietnam.

Comparativ cu 2005, trei tari au fost retrase de pe aceasta lista a inamicilor Internetului: Libia, unde organizatia a putut constata in urma unei misiuni ca “Internetul nu mai este cenzurat” , Maldive si Nepal.

Pe de alta parte, pe aceasta lista figureaza in acest an Egiptul, unde presedintele Hosni Mubarak “da dovada de un autoritarism care provoaca nelinisti in ceea ce priveste Internetul”.

Trei blogg-eri au fost arestati si condamnati la inchisoare “pentru ca s-au exprimat in favoarea reformelor democratice in aceasta tara”, explica organizatia Reporteri Fara Frontiere.

Manifestatia incepe marti, ora 10.00 GMT si va dura pana miercuri, ora 10.00 GMT, participantii fiind invitati sa se mobilizeze contra “pradatorilor de Internet”, pe site-ul www.rsf.org.

HotNews.ro, D.G., 07 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT