LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

A aparut numarul 3 din publicatia bilunara “euROpeanul”

A aparut numarul 3 din publicatia bilunara “euROpeanul” distribuita si editata, intr-un tiraj de 100.000 de exemplare, de Ministerul Integrarii Europene. Ziarul este un proiect Chelgate-EurActiv-Directa.

euROpeanul este disponibil in gari, la agentiile de voiaj, in trenurile InterCity, la prefecturi si la centrele de consiliere pentru cetateni.

In acest numar, ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, explica de ce 2007 va fi un an de cotitura pentru taranii din Romania si recunoaste ca tara noastra trebuie sa respecte regulile „casei“ europene in care intra. Tot aici, analistul politic, Cristian Ghinea, arata care vor fi primele efecte ale aderarii din punct de vedere politic si social.

Tematicile abordate mai arata cum se descurca actorii principali in cursa aderarii, la mai putin de doua luni pana la momentul 1 ianuarie 2007 si ce obstacole-cheie trebuie rezolvate pana atunci, dar si cum, printr-un proiect finantat in cadrul programului PHARE, un spatiu rural s-a transformat in parc IT.

Paginile euRopeanului prezinta si informatii despre proiectele Ministerului Integrarii Europene „Alo, Europa” si „Fermier european”.

Pentru ca ziarul si-a propus sa fie cat mai aproape de cetateni, realizatorii sai vor fi in permanenta legatura cu cei carora le este destinat printr-o adresa postala si una electronica (europeanul@chelgate.ro).

Publicatia este editata de Ministerul Integrarii Europene si realizata de catre un consortiu format din Chelgate Romania, EurActiv Romania si Directa.

Partener media si de continut: HotNews.ro.

HotNews.ro, 06 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT