LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, November 21, 2017

RADET incepe furnizarea caldurii in apartamente

Regia bucuresteana de termoficare va incepe de luni seara furnizarea agentului termic, ca urmare a scaderii temperaturilor. Asociatiile de proprietari au insa posibilitatea sa aleaga daca vor caldura acum sau de la inceputul lunii viitoare.

Potrivit RADET, deocamdata se va trece la incalzirea de proba pe timp de noapte iar in functie de evolutia temperaturilor energia termica va fi furnizata permanent.

Decizia a fost luata pentru ca a a fost intrunita conditia ca trei zile consecutiv temperatura sa fie mai mica de 10 grade Celsius.

REGIA va tine cont de orice cerere de amanare a reluarii furnizarii caldurii. In anii anteriori asociatiile de locatari au solicitat amanarea cu o luna a furnizarii caldurii pentru a economisi astfel bani.

In acest an, factura pentru consumul de agent termic va creste cu aproape 5% fata de iarna trecuta. Cu toate acestea, bucurestenii vor avea de platit cele mai mici facturi pentru incalzirea apartamentelor, pretul de referinta al gigacaloriei in capitala fiind stabilit la 107 RON.

HotNews.ro, 16 oct 2006
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en