LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, June 18, 2019

RADET incepe furnizarea caldurii in apartamente

Regia bucuresteana de termoficare va incepe de luni seara furnizarea agentului termic, ca urmare a scaderii temperaturilor. Asociatiile de proprietari au insa posibilitatea sa aleaga daca vor caldura acum sau de la inceputul lunii viitoare.

Potrivit RADET, deocamdata se va trece la incalzirea de proba pe timp de noapte iar in functie de evolutia temperaturilor energia termica va fi furnizata permanent.

Decizia a fost luata pentru ca a a fost intrunita conditia ca trei zile consecutiv temperatura sa fie mai mica de 10 grade Celsius.

REGIA va tine cont de orice cerere de amanare a reluarii furnizarii caldurii. In anii anteriori asociatiile de locatari au solicitat amanarea cu o luna a furnizarii caldurii pentru a economisi astfel bani.

In acest an, factura pentru consumul de agent termic va creste cu aproape 5% fata de iarna trecuta. Cu toate acestea, bucurestenii vor avea de platit cele mai mici facturi pentru incalzirea apartamentelor, pretul de referinta al gigacaloriei in capitala fiind stabilit la 107 RON.

HotNews.ro, 16 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT