LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, August 17, 2017

Cum sa devii fermier european ?

Agricultorii trebuie sa se puna cu burta pe carte daca vor sa mai produca ceva dupa integrarea europeana. Trebuie sa invete nu numai standardele impuse de Uniunea Europeana, ci si despre ceea ce au de facut pentru a obtine pe viitor finantari si subventii.

Daca manifesta interes pentru astfel de informatii, nu va fi nevoie sa vina pana la Bucuresti, pentru ca in urmatoarele cinci saptamani vor veni bucurestenii la ei si-i vor bombarda cu informatii. Prin satele din 60 comune din judetele Botosani, Vrancea, Galati, Ialomita, Prahova, Maramures, Mures, Cluj, Gorj si Bihor vor circula caravane cu specialisti in integrare si agricultura.

De la ei, taranii vor invata cum sa devina fermieri europeni. Vor afla ce fel de fonduri vor fi disponibile si cum le vor putea accesa. Cei din satele de munte vor afla de existenta unor plati compensatorii pentru transformarea culturilor in pajisti si pentru refacerea solului.
Campania de informare se desfasoara strict in mediul rural.

Oamenii pot primi raspunsuri la problemele legate de fondurile Uniunii Europene destinate agriculturii – conditii generale care trebuie indeplinite, tipuri de proiecte care pot fi finantate, institutiile responsabile si datele lor de contact, sursele de informare despre licitatii, conditii specifice care trebuie indeplinite pentru fiecare sector de activitate, ce trebuie facut pentru ca fermierii sa fie pregatiti pentru fondurile Uniunii Europene.

Romania Libera, 23 oct 2006
Comment Form

  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
  • Harry Felix: Përshëndetje, Shumë falënderime janë sinqerisht të sinqerta, Z. / Znj K
  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
Click Now!