LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Cum sa devii fermier european ?

Agricultorii trebuie sa se puna cu burta pe carte daca vor sa mai produca ceva dupa integrarea europeana. Trebuie sa invete nu numai standardele impuse de Uniunea Europeana, ci si despre ceea ce au de facut pentru a obtine pe viitor finantari si subventii.

Daca manifesta interes pentru astfel de informatii, nu va fi nevoie sa vina pana la Bucuresti, pentru ca in urmatoarele cinci saptamani vor veni bucurestenii la ei si-i vor bombarda cu informatii. Prin satele din 60 comune din judetele Botosani, Vrancea, Galati, Ialomita, Prahova, Maramures, Mures, Cluj, Gorj si Bihor vor circula caravane cu specialisti in integrare si agricultura.

De la ei, taranii vor invata cum sa devina fermieri europeni. Vor afla ce fel de fonduri vor fi disponibile si cum le vor putea accesa. Cei din satele de munte vor afla de existenta unor plati compensatorii pentru transformarea culturilor in pajisti si pentru refacerea solului.
Campania de informare se desfasoara strict in mediul rural.

Oamenii pot primi raspunsuri la problemele legate de fondurile Uniunii Europene destinate agriculturii – conditii generale care trebuie indeplinite, tipuri de proiecte care pot fi finantate, institutiile responsabile si datele lor de contact, sursele de informare despre licitatii, conditii specifice care trebuie indeplinite pentru fiecare sector de activitate, ce trebuie facut pentru ca fermierii sa fie pregatiti pentru fondurile Uniunii Europene.

Romania Libera, 23 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT