LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Friday, October 20, 2017

Banca Transilvania acorda credite si persoanelor care lucreaza in strainatate

Banca Transilvania acorda, incepand cu aceasta luna, credite in lei si valuta si pentru persoanele care lucreaza in strainatate. Este vorba atat despre credite imobiliare, cat si despre credite pentru nevoi personale, banca avand, astfel, in vedere numarul mare de cetateni romani care au un loc de munca in strainatate.

Creditul imobiliar este destinat cumpararii de terenuri, case ori apartamente, precum si finantarii amenajarii locuintelor. Perioada de acordare este de maximum 25 ani pentru creditele in lei si de 20 ani in cazul creditelor in valuta.

Suma minima care poate fi contractata este de 1.500 euro sau echivalentul in lei, respectiv in dolari, iar finantarea maxima este de 100.000 euro sau echivalent in dolari pentru creditele in valuta ori de 250.000 euro pentru creditele in lei.

Tot pentru persoanele care lucreaza in strainatate si care doresc sa achizitioneze un imobil in Romania, Banca Transilvania pune la dispozitie creditul imobiliar cu dobanda fixa, acordat in lei, pe o perioada de pana la 25 de ani.

Un alt produs care se acorda persoanelor care lucreaza in strainatate este Solutia BT, pentru care perioada de creditare este de maximum 25 de ani.

Tot in aceasta luna, Banca Transilvania a crescut perioada maxima de creditare in lei pentru creditul pentru nevoi personale Practic BT, aceasta fiind in prezent de 10 ani, fata de 7 ani, cat era pana acum.

In plus, nivelul maxim al sumei finantate de banca este in prezent de 15.000 euro in echivalent lei, fata de 10.000 euro.

De asemenea, in lista veniturilor luate in considerare pentru calculul bonitatii clientului au fost incluse chiriile si dividendele.

Banca Transilvania are 316 de unitati si aproximativ 4.200 de angajati. Cu o cota de piata de peste 4,3%, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active.

HotNews.ro, D.C., 10 oct 2006
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c