LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, October 26, 2021

Banca Transilvania acorda credite si persoanelor care lucreaza in strainatate

Banca Transilvania acorda, incepand cu aceasta luna, credite in lei si valuta si pentru persoanele care lucreaza in strainatate. Este vorba atat despre credite imobiliare, cat si despre credite pentru nevoi personale, banca avand, astfel, in vedere numarul mare de cetateni romani care au un loc de munca in strainatate.

Creditul imobiliar este destinat cumpararii de terenuri, case ori apartamente, precum si finantarii amenajarii locuintelor. Perioada de acordare este de maximum 25 ani pentru creditele in lei si de 20 ani in cazul creditelor in valuta.

Suma minima care poate fi contractata este de 1.500 euro sau echivalentul in lei, respectiv in dolari, iar finantarea maxima este de 100.000 euro sau echivalent in dolari pentru creditele in valuta ori de 250.000 euro pentru creditele in lei.

Tot pentru persoanele care lucreaza in strainatate si care doresc sa achizitioneze un imobil in Romania, Banca Transilvania pune la dispozitie creditul imobiliar cu dobanda fixa, acordat in lei, pe o perioada de pana la 25 de ani.

Un alt produs care se acorda persoanelor care lucreaza in strainatate este Solutia BT, pentru care perioada de creditare este de maximum 25 de ani.

Tot in aceasta luna, Banca Transilvania a crescut perioada maxima de creditare in lei pentru creditul pentru nevoi personale Practic BT, aceasta fiind in prezent de 10 ani, fata de 7 ani, cat era pana acum.

In plus, nivelul maxim al sumei finantate de banca este in prezent de 15.000 euro in echivalent lei, fata de 10.000 euro.

De asemenea, in lista veniturilor luate in considerare pentru calculul bonitatii clientului au fost incluse chiriile si dividendele.

Banca Transilvania are 316 de unitati si aproximativ 4.200 de angajati. Cu o cota de piata de peste 4,3%, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active.

HotNews.ro, D.C., 10 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT