LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Tuesday, August 11, 2020

Jolie multumeste persoanelor din India pentru primirea calduroasa

Apreciem cu adevarat primirea calduroasa pe care am primit-o din partea persoanelor din Pune (India), unde am filmat pentru “A Mighty Heart”, a declarat Jolie. “Ne bucuram foarte mult ca am avut sansa de a le prezenta copiilor nostril frumoasa cultura si istorie a Indiei.”

Dupa cum a confirmat si Brad in luna iulie, Angelina joca rolul sotiei lui Daniel Pearl, in filmul realizat dupa cartea Marianei Pearl: “A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl.” Filmul este realizat de compania de productie a lui Pitt, Plan B. Daniel Pearl a fost omorat de extremistii islamici in Pakistan, la inceputul anului 2002.

Angelina Jolie a declarat ca ea si Brad nu au putut sa filmeze in acea tara din cauza ca nu a fost posibil sa le fie asigurata protectia. “Am sperat sa realizam acest film in Pakistan, dar in urma discutiilor cu oficialii acestei tari, s-a ajuns la concluzia ca ar fi mult mai sigur pentru noi sa filmam in India.”

“Am fost dezamagita ca nu putem filma in Pakistan, o tara pe care o iubesc si pe care am vizitat-o de trei ori. Dorim sa mai mergem acolo in curand. “A Mighty Heart” nu este un film despre terorism sau conflicte, ci o poveste a oamenilor de credinte diferite care incearca impreuna sa afle adevarul. “

HotNews.ro, S.B., 09 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT