LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 27, 2021

Romania invinge Coreea de Sud si ramane in Grupa Mondiala

Romania a invins Coreea de Sud cu 3-1 si a ramas in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Andrei Pavel l-a invins pe Hyung-Taik Lee in meciul patru al disputei cu reprezentativa Coreei de Sud si Romania va juca si in 2007 in elita tenisului mondial.

“Cneazul” a avut nevoie de trei ore si cinci minute pentru a-l depasi pe numarul 58 mondial, Hyung-Taik Lee, un jucator care s-a agatat de fiecare minge si care l-a obligat pe roman sa joace cel mai bun tenis al sau. Primul set a fost adjudecat de Lee la patru, diferenta fiind facuta de un singur break, in timp ce Pavel a avut sase sanse ratate de a castiga pe serviciul adversarului.

Actul al doilea a inceput cu acelasi Lee la conducerea jocului, Pavel aratand ca nu are antidot la dreapta exacta a asiaticului. Dupa mai multe sanse de break ratate, Pavel a izbutit sa castige pe serviciul adversarului exact la timp. A fost momentul in care jocul s-a schimbat.

Seturile trei si patru au fost la discretia lui Pavel, care incurajat de un public fantastic a reusit sa aduca mult doritul punct, care ne mentine in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

La final, Andrei a dedicat victoria publicului, care i-a fost alaturi in momentele dificile de la inceputul partidei, declaratia sa fiind sugestiva pentru a ilustra “pericolul” prin care a trecut in debutul meciului.

Pavel: ”Publicul a reusit sa ma scoata din cacat”

Andrei Pavel, jucatorul care tine Romania in lumea buna a tenisului, a facut o declaratie socanta la finalul partidei de simplu castigate duminica seara!

“Multumesc publicului. Publicul a reusit sa ma scoata din cacat, scuze ca spun asa. A fost un public minutat”, a declarat Pavel pentru TVR cand isi schimba tricoul transpirat afinal de meci.

Romania a invins Coreea de Sud cu 3-1 si a ramas in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Andrei Pavel a contribuit la toate cele trei puncte aduse Romaniei: doua victorii la simplu, una vineri si una duminica, precum si victorie la dublu cu Horia Tecau, duminica.

Onlinesport.ro, 24 sep 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT